PARHAITEN MYYVäT TUOTTEET UUTUUDET KORKEAN CBD:N LAJIKKEET FEMINISOIDUT SIEMENET AUTOFLOWER SIEMENET REGULAR-SIEMENET OHEISTUOTTEET
ETUSIVU TIETOA BARNEY'SISTÄ KIERTUEELLA ASIAKASPALVELU ARVOSTELUT KANNABISSIEMENTEN VALIKOIMAT FEMINISOIDUT SIEMENET REGULAR-SIEMENET AUTOFLOWER SIEMENET BARNEY'S OHEISTUOTTEET
Purple Punch
Purple Punch 1Purple Punch 2Purple Punch 3Purple Punch 4Purple Punch 5
Purple Punch 6Purple Punch 7Purple Punch 8Purple Punch 9Purple Punch 10

PURPLE PUNCH STRAIN

NAUTISKELE USKOMATTOMISTA JA UNIIKEISTA AINOAN JA OIKEAN PURPLE PUNCHIN MAUISTA

 
RATING
Granddaddy Purple x Larry OG
VALITSE PAKKAUSKOKO

Purple Punch Kannabiksen siemenet

PURPLE PUNCH ... Barney's Farm jatkaa hämmästyttävän genetiikan tuomista jälleen uudella USA:n länsirannikon teholajikkeella, Purple Punch:llä. Hienovarainen yhdistelmä sen indicavoittoisia vanhempia, Larry OG x Grandaddy Purple on tuonut tarjolle erittäin kiusoittelevan helmen. Hienostuneet makeat ja aistikkaat vastapaistettua omenapiirakkaa muistuttavat maut karamellisoiduilla mustikoilla ja kirsikoilla kuorrutetun neilikan kera yhdistyy täydellisesti tainnuttaviin ja rauhoittaviin vaikutuksiin, joita PURPLE PUNCH:stä irtoaa. Voit odottaa lyhyttä ja tanakkaa kasvia, jolla on lukuisia ällistyttäviä trikomien peittämiä, erittäin satoisia sivuhaaroja, jotka tihkuvat pihkaa, ja on testattu 25% THC:ksi.  Tällä kasvilla on steroideja perimässään! Se kukkii vain 50-60 päivässä, saavuttaa 1,5 metrin mitan ulkotiloissa ja tuottaa jopa 2 kg.
10% Sativa 90% IndicaMikä on paras lämpötila Purple Punch kannabiksen siementen itämiseen?
Purple Punch kannabiksen siemenet itävät lämpötiloissa 70°F-90°F (21°C-32°C) välillä. Lämpötilat alle 70°F (21°C) ja yli 90°F (32°C) voivat estää tai heikentää terveen itämisen. Matalat lämpötilat viivästyttävät tai jopa pysäyttävät itämisen. Korkeat lämpötilat voivat aiheuttaa huonon itämisen, kasvun hidastumisen tai kääpiöitymisen ja lisäävät myös taimien kuivumisen mahdollisuutta.

Purple Punch Kannabiksen Siemenet kuvaus

Feminisoitu
NORMAALI
Granddaddy Purple x Larry OG
Erittäin rentouttava ja stressiä poistava
2000 gr/plant
650-750 gr/m²
50 - 60
SYYSKUU
3rd-4th week
90-150cm
100-110cm
120-150cm
TASAPAINOINEN
90%
10%
Enimmäkseen indica
Omenapiirakka neilikoiden kera
Suosikkileipomosi
4
Cool, Hot & Temperate
kuvaus
Feminisoitu
NORMAALI
Granddaddy Purple x Larry OG
Erittäin rentouttava ja stressiä poistava
2000 gr/plant
650-750 gr/m²
50 - 60
SYYSKUU
3rd-4th week
90-150cm
100-110cm
120-150cm
TASAPAINOINEN
90%
10%
Enimmäkseen indica
Omenapiirakka neilikoiden kera
Suosikkileipomosi
4
Cool, Hot & Temperate

Vain aikuisille. Sisältöä 18-vuotiaille tai vanhemmille; barneysfarm.com on tarkoitettu vain täysi-ikäisille henkilöille. Alankomaissa täysi-ikäisyyden ikäraja on 18 vuotta. Ole hyvä ja tutustu paikalliseen lainsäädäntöön sekä toimi sen mukaisesti. Me teemme kannabiksen siemeniä sisältävät lähetyksemme sillä varauksella, että niitä ei tulla käyttämään vastoin maan lainsäädäntöä. Asiakkaden tulee tiedostaa, että kannabiksen siemenet ovat laittomia joissain maissa. Barney's Farm toimittaa siemeniä sillä ehdolla, ettei niitä pyritä viemään maihin, joissa ne ovat laittomia. Kaikki tätä vastaan käyvät toimet ovat tekijän vastuulla, eikä Barney's Farm ole vastuussa tästä. Verkkosivustomme noudattaa Alankomaiden lainsäädäntöä. Siemenet myydään vain matkamuistoiksi, säilytettäväksi ja genetiikan säilömiseksi. Lainsäädännöllinen huomautus: Idättäminen on laitonta useimmissa maissa, ole hyvä ja tarkista oman maasi lainsäädöntö koskien siemeniä, oheistarvikkeita ja muita kannabiskulttuuriin liittyviä tuotteita.

Siirry sivustolle, olen yli 18-vuotiasEn hyväksy