PARHAITEN MYYVäT TUOTTEET UUTUUDET KORKEAN CBD:N LAJIKKEET FEMINISOIDUT SIEMENET AUTOFLOWER SIEMENET REGULAR-SIEMENET OHEISTUOTTEET
ETUSIVU TIETOA BARNEY'SISTÄ KIERTUEELLA ASIAKASPALVELU ARVOSTELUT KANNABISSIEMENTEN VALIKOIMAT FEMINISOIDUT SIEMENET REGULAR-SIEMENET AUTOFLOWER SIEMENET BARNEY'S OHEISTUOTTEET
Purple Punch Auto
Purple Punch Auto 1Purple Punch Auto 2Purple Punch Auto 3Purple Punch Auto 4Purple Punch Auto 5
Purple Punch Auto 6Purple Punch Auto 7Purple Punch Auto 8Purple Punch Auto 9Purple Punch Auto 10

PURPLE PUNCH AUTO STRAIN

NAUTI PURPLE PUNCHIN PISTELIääSTä TEHOSTA HURJASSA AUTOFLOWER-FORMAATISSA

 
RATING
Purple Punch x BF Auto Critical
VALITSE PAKKAUSKOKO

Purple Punch Auto Kannabiksen siemenet

Purple Punch Auto ... Risteyttämällä PURPLE PUNCH hirviömäiseen BF AUTO CRITICAL:mme ei ole ollut spektaakkelia vähäisempää. Kuvittele maku, ihmeellisen rentouttavat vaikutukset ja potentit sadot, jotka saadaan  aikaiseksi päätä huimaavalla USA x Barney Farm-linjalla. Grandaddy Purple x Larry OG x Big Bud x Skunk #1. Tämä indicavoittoinen, 80-senttinen, 18% THC:tä ja 1% CBD:tä sisältävä autoflowering-kaunokainen tarjoaa herkullisen yhdistelmän varmistaen onnellisen, euforisen, rentouttavan kokemuksen, joka on ideaalinen stressinpoistoon pitkän päivän jälkeen. Yhdistä tuo huomattavaan vastapaistettun, makoisan omenapiirakan makuun sekä mieltä liikuttaviin suosikkileipomoasi muistuttaviin tuoksuihin. Valmistaudu valtaviin 350-400 gramman satoihin kasvia kohden tästä Purple Punch Auto:stä, joka kukkii kokonaisuudessaan 50-60 päivää siemenestä!
20% Sativa 80% IndicaMikä on paras lämpötila Purple Punch Auto kannabiksen siementen itämiseen?
Purple Punch Auto kannabiksen siemenet itävät lämpötiloissa 70°F-90°F (21°C-32°C) välillä. Lämpötilat alle 70°F (21°C) ja yli 90°F (32°C) voivat estää tai heikentää terveen itämisen. Matalat lämpötilat viivästyttävät tai jopa pysäyttävät itämisen. Korkeat lämpötilat voivat aiheuttaa huonon itämisen, kasvun hidastumisen tai kääpiöitymisen ja lisäävät myös taimien kuivumisen mahdollisuutta.

Purple Punch Auto Kannabiksen Siemenet kuvaus

Feminisoitu
Autoflowering
Purple Punch x BF Auto Critical
Stressiä poistava ja rentouttava
180-250 gr/plant
450 – 550 gr/m²
65 - 70
80-100cm
90-120cm
TASAPAINOINEN
80%
20%
Enimmäkseen indica
Vastapaistettu omenapiirakka neilikoiden kera
Suosikkileipomosi
3
Cool, Hot & Temperate
kuvaus
Feminisoitu
Autoflowering
Purple Punch x BF Auto Critical
Stressiä poistava ja rentouttava
180-250 gr/plant
450 – 550 gr/m²
65 - 70
80-100cm
90-120cm
TASAPAINOINEN
80%
20%
Enimmäkseen indica
Vastapaistettu omenapiirakka neilikoiden kera
Suosikkileipomosi
3
Cool, Hot & Temperate

Vain aikuisille. Sisältöä 18-vuotiaille tai vanhemmille; barneysfarm.com on tarkoitettu vain täysi-ikäisille henkilöille. Alankomaissa täysi-ikäisyyden ikäraja on 18 vuotta. Ole hyvä ja tutustu paikalliseen lainsäädäntöön sekä toimi sen mukaisesti. Me teemme kannabiksen siemeniä sisältävät lähetyksemme sillä varauksella, että niitä ei tulla käyttämään vastoin maan lainsäädäntöä. Asiakkaden tulee tiedostaa, että kannabiksen siemenet ovat laittomia joissain maissa. Barney's Farm toimittaa siemeniä sillä ehdolla, ettei niitä pyritä viemään maihin, joissa ne ovat laittomia. Kaikki tätä vastaan käyvät toimet ovat tekijän vastuulla, eikä Barney's Farm ole vastuussa tästä. Verkkosivustomme noudattaa Alankomaiden lainsäädäntöä. Siemenet myydään vain matkamuistoiksi, säilytettäväksi ja genetiikan säilömiseksi. Lainsäädännöllinen huomautus: Idättäminen on laitonta useimmissa maissa, ole hyvä ja tarkista oman maasi lainsäädöntö koskien siemeniä, oheistarvikkeita ja muita kannabiskulttuuriin liittyviä tuotteita.

Siirry sivustolle, olen yli 18-vuotiasEn hyväksy