PARHAITEN MYYVäT TUOTTEET UUTUUDET KORKEAN CBD:N LAJIKKEET FEMINISOIDUT SIEMENET AUTOFLOWER SIEMENET REGULAR-SIEMENET OHEISTUOTTEET
ETUSIVU TIETOA BARNEY'SISTÄ KIERTUEELLA ASIAKASPALVELU ARVOSTELUT KANNABISSIEMENTEN VALIKOIMAT FEMINISOIDUT SIEMENET REGULAR-SIEMENET AUTOFLOWER SIEMENET BARNEY'S OHEISTUOTTEET
Purple Punch x Lemon Drizzle
Purple Punch x Lemon Drizzle 1Purple Punch x Lemon Drizzle 2Purple Punch x Lemon Drizzle 3Purple Punch x Lemon Drizzle 4Purple Punch x Lemon Drizzle 5
Purple Punch x Lemon Drizzle 6Purple Punch x Lemon Drizzle 7Purple Punch x Lemon Drizzle 8Purple Punch x Lemon Drizzle 9Purple Punch x Lemon Drizzle 10

PURPLE PUNCH X LEMON DRIZZLE STRAIN

 
RATING
Purple Punch Strain x Lemon Drizzle Strain
VALITSE PAKKAUSKOKO

Purple Punch X Lemon Drizzle Kannabiksen siemenet

Katso, kunnioitusta herättävä ja lumoava Purple Punch x Lemon Drizzle -kannabiksen siemen! Sen geneettisesti ylittävällä koostumuksella Lemon Drizzle X Purple Punch, tämä kanta on kasvitieteellinen mestariteos, joka jättää jopa hienostuneimmat asiantuntijat euforisen onnen tilaan. Hemmottele itseäsi tämän Indica-dominantin kannan aistillisella sinfoniassa, jolla on THC-pitoisuus 24-26%, joka tarjoaa syvästi rentouttavan ja rauhallisen kokemuksen, kuljettaen sinut ekstaasin yläluokkiin.

 

60-65 päivän kukinta-aika sisätiloissa tuntuu nanosekunnin ajalta, mikä mahdollistaa oman erän tästä herkullisesta kannasta nopeasti ja tehokkaasti. Valmistaudu olemaan hämmästynyt tämän runsaan sadon suuruudesta, joka on jopa 650g/m2 sisätiloissa kasvatettuna ja jopa uskomattomat 1,5kg ulkona kasvatettuna, samalla kun se saavuttaa huimaavat korkeudet 1,5m – 1,8m. Tämä kannabiksen siemen on huippuosaamisen huipentuma, tarjoten vertaansa vailla olevan runsauden lehtivihreää, joka on yhtä vahva kuin se on kaunis. Mutta Purple Punch x Lemon Drizzle -kannan todellinen viehätys piilee sen herkullisessa makuprofiilissa.

 

Odota makeuden räjähdystä, joka on kietoutunut kirpeään vivahteeseen, jota maanläheiset alavivahteet edelleen vahvistavat, luoden täydellisen makusynergian, joka vangitsee aistisi. Tyydytä sisäisimmät halusi korjaamalla oma Purple Punch x Lemon Drizzle -kannabiksen siemenesi lokakuun alussa ja uppoudu puhtaaseen kasvitieteelliseen autuuteen.Onko Purple Punch x Lemon Drizzle Indica vai Sativa?
Purple Punch x Lemon Drizzle kanta Barney's Farmilta on 45% Sativa 55% Indica

Paras tapa säilyttää Purple Punch x Lemon Drizzle kannabislajikkeen siemeniä on?
Upensävöitykseksi Purple Punch x Lemon Drizzle siemenet, on suositeltavaa säilyttää niitä viileässä ja pimeässä ilmatiiviissä astiassa, ihanteellisesti jääkaapissa asianmukaisella merkinnällä ja päivämäärällä varustettuna, pakastamista välttäen.

Mikä on paras tapa idättää Purple Punch x Lemon Drizzle kannabislajikkeen siemeniä?
On olemassauseita tekniikoita itää Purple Punch x Lemon Drizzle kannabiksen siemeniä, jos se on sallittua sijainnissasi. Talouspaperimenetelmä on yleinen menetelmä, jossa Purple Punch x Lemon Drizzle siemenet asetetaan kostealle talouspaperille ja peitetään toisella kostealla talouspaperilla, jotta ne pysyvät kosteina. Sen jälkeen pidä talouspaperi lämpimässä, pimeässä paikassa ja tarkista se päivittäin varmistaaksesi, että se pysyy kosteana. Kun Purple Punch x Lemon Drizzle siemenet ovat itäneet, siirrä ne varovasti multaan tai vastaavaan kasvualustaan.

Mikä on paras lämpötila Purple Punch x Lemon Drizzle kannabiksen siementen itämiseen?
Purple Punch x Lemon Drizzle kannabiksen siemenet itävät lämpötiloissa 70°F-90°F (21°C-32°C) välillä. Lämpötilat alle 70°F (21°C) ja yli 90°F (32°C) voivat estää tai heikentää terveen itämisen. Matalat lämpötilat viivästyttävät tai jopa pysäyttävät itämisen. Korkeat lämpötilat voivat aiheuttaa huonon itämisen, kasvun hidastumisen tai kääpiöitymisen ja lisäävät myös taimien kuivumisen mahdollisuutta.

Purple Punch X Lemon Drizzle Kannabiksen Siemenet kuvaus

Feminisoitu
NORMAALI
Purple Punch Strain x Lemon Drizzle Strain
Euforia, Onnellinen, Rentouttava, Motivoitunut, Nostattava
1500 gr/plant
550-650 gr/m²
60 - 65
LOKAKUU
1st-2nd week
100-120cm
100-120cm
150-180cm
TASAPAINOINEN
55%
45%
Enimmäkseen indica
Mustikka, Karkki, Makeat Rypäleet, Hapan Sitrus, Kermainen Vanilja
Mustikkapiirakka, Makea, Hapan, Sitrus, Maanläheinen, Rypäleet
kuvaus
Feminisoitu
NORMAALI
Purple Punch Strain x Lemon Drizzle Strain
Euforia, Onnellinen, Rentouttava, Motivoitunut, Nostattava
1500 gr/plant
550-650 gr/m²
60 - 65
LOKAKUU
1st-2nd week
100-120cm
100-120cm
150-180cm
TASAPAINOINEN
55%
45%
Enimmäkseen indica
Mustikka, Karkki, Makeat Rypäleet, Hapan Sitrus, Kermainen Vanilja
Mustikkapiirakka, Makea, Hapan, Sitrus, Maanläheinen, Rypäleet

Vain aikuisille. Sisältöä 18-vuotiaille tai vanhemmille; barneysfarm.com on tarkoitettu vain täysi-ikäisille henkilöille. Alankomaissa täysi-ikäisyyden ikäraja on 18 vuotta. Ole hyvä ja tutustu paikalliseen lainsäädäntöön sekä toimi sen mukaisesti. Me teemme kannabiksen siemeniä sisältävät lähetyksemme sillä varauksella, että niitä ei tulla käyttämään vastoin maan lainsäädäntöä. Asiakkaden tulee tiedostaa, että kannabiksen siemenet ovat laittomia joissain maissa. Barney's Farm toimittaa siemeniä sillä ehdolla, ettei niitä pyritä viemään maihin, joissa ne ovat laittomia. Kaikki tätä vastaan käyvät toimet ovat tekijän vastuulla, eikä Barney's Farm ole vastuussa tästä. Verkkosivustomme noudattaa Alankomaiden lainsäädäntöä. Siemenet myydään vain matkamuistoiksi, säilytettäväksi ja genetiikan säilömiseksi. Lainsäädännöllinen huomautus: Idättäminen on laitonta useimmissa maissa, ole hyvä ja tarkista oman maasi lainsäädöntö koskien siemeniä, oheistarvikkeita ja muita kannabiskulttuuriin liittyviä tuotteita.

Siirry sivustolle, olen yli 18-vuotiasEn hyväksy