PARHAITEN MYYVäT TUOTTEET UUTUUDET KORKEAN CBD:N LAJIKKEET FEMINISOIDUT SIEMENET AUTOFLOWER SIEMENET REGULAR-SIEMENET OHEISTUOTTEET
ETUSIVU TIETOA BARNEY'SISTÄ KIERTUEELLA ASIAKASPALVELU ARVOSTELUT KANNABISSIEMENTEN VALIKOIMAT FEMINISOIDUT SIEMENET REGULAR-SIEMENET AUTOFLOWER SIEMENET BARNEY'S OHEISTUOTTEET
Red Dragon
Red Dragon 1Red Dragon 2Red Dragon 3Red Dragon 4Red Dragon 5
Red Dragon 6Red Dragon 7Red Dragon 8Red Dragon 9Red Dragon 10

RED DRAGON STRAIN

NUJERRA LYöMäTTöMäT HAASTEESI TäLLä PITKäKESTOISELLA BRASILIALAISELLA BARNEY'SIN KAUNOKAISELLA

 
RATING
Brazilian x Afghani
VALITSE PAKKAUSKOKO
  • Pahoittelumme, tämä siemen ei ole tällä hetkellä myynnissä.
  • Haluatko meidän lähettävän sähköpostia sinulle, kun tuote palaa valikoimaan?

Red Dragon Kannabiksen siemenet

Risteytys Pakistani Kushia aitoon brasilialaiseen sativaan loi polun erääseen eksoottisimmasta lajikkeistamme. RED DRAGON antaa sinulle huomionarvoisen ja hetkessä eksoottise sativaisen pilven, jolla on tuntikausia kestävä rentouttava vaikutus. Valmiit kukinnot pitävät sisällään gauvojen maun ja hajun uniikkien punavihreiden pamppujen kätköissä. RED DRAGON kasvaa keskipitkäksi, ja sillä on lyhyt kahedeksan viikon kukkimisaika. Tämä kasvi antaa suuren sadon kallisarvoista lopputuotetta, sen valmistuessa ulkotiloissa syyskuun loppuun mennessä.
60% Sativa 40% IndicaMikä on paras lämpötila Red Dragon kannabiksen siementen itämiseen?
Red Dragon kannabiksen siemenet itävät lämpötiloissa 70°F-90°F (21°C-32°C) välillä. Lämpötilat alle 70°F (21°C) ja yli 90°F (32°C) voivat estää tai heikentää terveen itämisen. Matalat lämpötilat viivästyttävät tai jopa pysäyttävät itämisen. Korkeat lämpötilat voivat aiheuttaa huonon itämisen, kasvun hidastumisen tai kääpiöitymisen ja lisäävät myös taimien kuivumisen mahdollisuutta.

Red Dragon Kannabiksen Siemenet kuvaus

Feminisoitu
NORMAALI
Brazilian x Afghani
Fyysinen rentoutuminen, euforia, ilo, ruokahalua herättävä
600 gr/m²
55 - 60
SYYSKUU
3rd-4th week
80/90cm
80/90cm
80/90cm
TASAPAINOINEN
40%
60%
Enimmäkseen sativa
Makea guava, marjat, mausteet
Mausteinen, puiseva, makea
kuvaus
Feminisoitu
NORMAALI
Brazilian x Afghani
Fyysinen rentoutuminen, euforia, ilo, ruokahalua herättävä
600 gr/m²
55 - 60
SYYSKUU
3rd-4th week
80/90cm
80/90cm
80/90cm
TASAPAINOINEN
40%
60%
Enimmäkseen sativa
Makea guava, marjat, mausteet
Mausteinen, puiseva, makea

Vain aikuisille. Sisältöä 18-vuotiaille tai vanhemmille; barneysfarm.com on tarkoitettu vain täysi-ikäisille henkilöille. Alankomaissa täysi-ikäisyyden ikäraja on 18 vuotta. Ole hyvä ja tutustu paikalliseen lainsäädäntöön sekä toimi sen mukaisesti. Me teemme kannabiksen siemeniä sisältävät lähetyksemme sillä varauksella, että niitä ei tulla käyttämään vastoin maan lainsäädäntöä. Asiakkaden tulee tiedostaa, että kannabiksen siemenet ovat laittomia joissain maissa. Barney's Farm toimittaa siemeniä sillä ehdolla, ettei niitä pyritä viemään maihin, joissa ne ovat laittomia. Kaikki tätä vastaan käyvät toimet ovat tekijän vastuulla, eikä Barney's Farm ole vastuussa tästä. Verkkosivustomme noudattaa Alankomaiden lainsäädäntöä. Siemenet myydään vain matkamuistoiksi, säilytettäväksi ja genetiikan säilömiseksi. Lainsäädännöllinen huomautus: Idättäminen on laitonta useimmissa maissa, ole hyvä ja tarkista oman maasi lainsäädöntö koskien siemeniä, oheistarvikkeita ja muita kannabiskulttuuriin liittyviä tuotteita.

Siirry sivustolle, olen yli 18-vuotiasEn hyväksy