PARHAITEN MYYVäT TUOTTEET UUTUUDET KORKEAN CBD:N LAJIKKEET FEMINISOIDUT SIEMENET AUTOFLOWER SIEMENET REGULAR-SIEMENET OHEISTUOTTEET
ETUSIVU TIETOA BARNEY'SISTÄ KIERTUEELLA ASIAKASPALVELU ARVOSTELUT KANNABISSIEMENTEN VALIKOIMAT FEMINISOIDUT SIEMENET REGULAR-SIEMENET AUTOFLOWER SIEMENET BARNEY'S OHEISTUOTTEET
Runtz
Runtz 1Runtz 2Runtz 3Runtz 4Runtz 5
Runtz 6Runtz 7Runtz 8Runtz 9Runtz 10

RUNTZ STRAIN

 
RATING
Zkittlez Strain x Gelato Strain
VALITSE PAKKAUSKOKO

Runtz Kannabiksen siemenet

Sallikaa minun houkutella aistejanne Runtz-lajikkeemme lumolla, hybridilajikkeella, joka on premium-kannabiksen huipentuma. Tämä kiehtova lajike on seurausta kahden klassisen viljelylajikkeen, Zkittlezin ja Gelaton, risteyttämisestä, mikä johtaa jumalaiseen luomukseen, joka varmasti lumoaa teidät.

 

Runtz on nopeasti kasvava kasvi, joka kypsyy vain 55-60 päivässä, ja sillä on vaatimaton sisäkorkeus 0,9m-1,1m ja ulkokorkeus 1,5m-2m. Älä kuitenkaan anna sen koon pettää itseäsi, sillä tämä erinomainen kasvi on tunnettu uskomattoman korkeista THC-tasoistaan, jotka vaihtelevat 25%:sta huimaavaan 29%:iin. Nauti Runtzin terpeenien makeasta ja hedelmäisestä aromista, jossa on houkutteleva vivahde kirpeää sitrusta, joka viipyy suussa kauan ensimmäisen henkäyksen jälkeen. Lajikkeen vaikuttava sisäinen tuotto 550g/m2 ja jopa 1,5kg ulkotuotto osoittavat sen kyvyn tuottaa paksuja ja hartsiintuneita nuppuja, jotka ovat yhtä visuaalisesti houkuttelevia kuin ne ovat voimakkaita.

 

Nuput on peitetty tiiviillä trichome-kerroksella, mikä antaa niille kimaltelevan huurteisen ilmeen, joka varmasti lumoaa aistisi. Runtz tarjoaa vertaansa vailla olevan aistillisen kokemuksen, ja sen ainutlaatuinen terpeeniprofiili, voimakkaat THC-prosentit ja suuret tuotot tekevät siitä lajikkeen, jota kannattaa ehdottomasti kokea. Antaudu tänään Runtz-lajikkeemme lumoaville jalokiville!Onko Runtz Indica vai Sativa?
Runtz kanta Barney's Farmilta on 50% Sativa 50% Indica

Paras tapa säilyttää Runtz kannabislajikkeen siemeniä on?
Upensävöitykseksi Runtz siemenet, on suositeltavaa säilyttää niitä viileässä ja pimeässä ilmatiiviissä astiassa, ihanteellisesti jääkaapissa asianmukaisella merkinnällä ja päivämäärällä varustettuna, pakastamista välttäen.

Mikä on paras tapa idättää Runtz kannabislajikkeen siemeniä?
On olemassauseita tekniikoita itää Runtz kannabiksen siemeniä, jos se on sallittua sijainnissasi. Talouspaperimenetelmä on yleinen menetelmä, jossa Runtz siemenet asetetaan kostealle talouspaperille ja peitetään toisella kostealla talouspaperilla, jotta ne pysyvät kosteina. Sen jälkeen pidä talouspaperi lämpimässä, pimeässä paikassa ja tarkista se päivittäin varmistaaksesi, että se pysyy kosteana. Kun Runtz siemenet ovat itäneet, siirrä ne varovasti multaan tai vastaavaan kasvualustaan.

Mikä on paras lämpötila Runtz kannabiksen siementen itämiseen?
Runtz kannabiksen siemenet itävät lämpötiloissa 70°F-90°F (21°C-32°C) välillä. Lämpötilat alle 70°F (21°C) ja yli 90°F (32°C) voivat estää tai heikentää terveen itämisen. Matalat lämpötilat viivästyttävät tai jopa pysäyttävät itämisen. Korkeat lämpötilat voivat aiheuttaa huonon itämisen, kasvun hidastumisen tai kääpiöitymisen ja lisäävät myös taimien kuivumisen mahdollisuutta.

Runtz Kannabiksen Siemenet kuvaus

Feminisoitu
NORMAALI
Zkittlez Strain x Gelato Strain
Rentoutuminen, Euforia, Kohottava, Luovuus
1500 gr/plant
550-650 gr/m²
55 - 60
SYYSKUU
3rd-4th week
90-110cm
90-110cm
150-180cm
TASAPAINOINEN
50%
50%
Indica/sativa
Makea Karkki, Hedelmäinen, Skunkkimainen Diesel
Trooppiset Hedelmät, Diesel, Makea Karkki
kuvaus
Feminisoitu
NORMAALI
Zkittlez Strain x Gelato Strain
Rentoutuminen, Euforia, Kohottava, Luovuus
1500 gr/plant
550-650 gr/m²
55 - 60
SYYSKUU
3rd-4th week
90-110cm
90-110cm
150-180cm
TASAPAINOINEN
50%
50%
Indica/sativa
Makea Karkki, Hedelmäinen, Skunkkimainen Diesel
Trooppiset Hedelmät, Diesel, Makea Karkki

Vain aikuisille. Sisältöä 18-vuotiaille tai vanhemmille; barneysfarm.com on tarkoitettu vain täysi-ikäisille henkilöille. Alankomaissa täysi-ikäisyyden ikäraja on 18 vuotta. Ole hyvä ja tutustu paikalliseen lainsäädäntöön sekä toimi sen mukaisesti. Me teemme kannabiksen siemeniä sisältävät lähetyksemme sillä varauksella, että niitä ei tulla käyttämään vastoin maan lainsäädäntöä. Asiakkaden tulee tiedostaa, että kannabiksen siemenet ovat laittomia joissain maissa. Barney's Farm toimittaa siemeniä sillä ehdolla, ettei niitä pyritä viemään maihin, joissa ne ovat laittomia. Kaikki tätä vastaan käyvät toimet ovat tekijän vastuulla, eikä Barney's Farm ole vastuussa tästä. Verkkosivustomme noudattaa Alankomaiden lainsäädäntöä. Siemenet myydään vain matkamuistoiksi, säilytettäväksi ja genetiikan säilömiseksi. Lainsäädännöllinen huomautus: Idättäminen on laitonta useimmissa maissa, ole hyvä ja tarkista oman maasi lainsäädöntö koskien siemeniä, oheistarvikkeita ja muita kannabiskulttuuriin liittyviä tuotteita.

Siirry sivustolle, olen yli 18-vuotiasEn hyväksy