PARHAITEN MYYVäT TUOTTEET UUTUUDET KORKEAN CBD:N LAJIKKEET FEMINISOIDUT SIEMENET AUTOFLOWER SIEMENET REGULAR-SIEMENET OHEISTUOTTEET
ETUSIVU TIETOA BARNEY'SISTÄ KIERTUEELLA ASIAKASPALVELU ARVOSTELUT KANNABISSIEMENTEN VALIKOIMAT FEMINISOIDUT SIEMENET REGULAR-SIEMENET AUTOFLOWER SIEMENET BARNEY'S OHEISTUOTTEET
Runtz Muffin
Runtz Muffin 1Runtz Muffin 2Runtz Muffin 3Runtz Muffin 4Runtz Muffin 5
Runtz Muffin 6Runtz Muffin 7Runtz Muffin 8Runtz Muffin 9Runtz Muffin 10

RUNTZ MUFFIN STRAIN

HYPPää UUTEEN HEDELMäISEN RAKKAUDEN MAAILMAAN RUNTZ MUFFINILLA

 
RATING
Zkittlez x Gelato #33 x Orange Punch
VALITSE PAKKAUSKOKO

Runtz Muffin Kannabiksen siemenet

Barney's Farmin Runtz Muffin on huolellisen Zkittlezin ja Gelaton yhdistelyn tulosta. Tämä hyvin palkitseva Cookiesin jälkeläinen tulee ihastuttamaan sinua esimerkillisillä aromeillaan ja potentilla, tasapainoisella luonteellaan. Laboratoriomme sulautti hienovaraisesti Orange Punchin mukaan tähän yhdistelmään, sekä kasvattaen indicaista osuutta että lisäten merkittävästi tuottohyötyä. Tämän herkun nauttiminen on kuin tulisi käärityksi makealta tuoksuvaan peittoon keskelle laventeliparfyymin ylellisyyttä, hentoisilla klementiinin vivahteilla. Paksu, hehkuva savu tuo mukanaan hedelmäisen hitin iloa ja euforiaa joka jatkuu pitkin päivää. Kylvetä pois murheet ja selkkaukset elämästäsi yltäkylläisessä hedelmäisessä makumeressä, kukintojen kirjaimellisesti tihkuessa huumaavaa siirappia, joka puskee mittarit näyttämään mitä ihmeellisimmät 29% THC:tä. Löydä hurmaavat aromit, jotka ovat lähtöisin lapsuutesi karkkikaupasta – appelsiinimarsipaanin häivähdyksen huomataan kehittyvän usein kukinnan loppuvaiheilla. Laaja skaala maukkaita terpeenejä tekee tästä marjaisasta herkusta mainion kasvatuskokemuksen kaikentasoisille puutarhureille. Hienoiset purppuran ja tumman vihreän sävyt voidaan huomata valmiissa kukinnoissa, jotka ovat todellinen ilo käsitellä, niiden kimallellessa kruununjalokivien tavoin. Jopa kahden metrin mittaa voidaan odottaa ulkotiloissa, kun taas sisätiloissa tämä hienostunut herkku valmistuu neljän viikon vegetaatiojaksolla noin 110-120 sentrimetrin mittaisena. Tämä tasapainoinen ja mehukas kuljettaa sinut pian ällikällä lyövään rentoutuneisuuteen, joka murtaa kaiken mielen jännittyneisyyden ja varmistaa sen, että voit jatkaa päivääsi vapaana kaikista huolista positiivisuuden kehän suojaamana. Runtz Muffin tarjoaa sinulle mahdollisuuden tutkia ja tuntea täysin uusia tapoja, tyynnyttäen ajatuksesi rauhaisaan ja filosofiseen unelmaan, joka vie mielesi kauniille jokipuroille, jotka kuohuvat lempeästi hohtavassa auringonvalossa.
30% Sativa 70% IndicaMikä on paras lämpötila Runtz Muffin kannabiksen siementen itämiseen?
Runtz Muffin kannabiksen siemenet itävät lämpötiloissa 70°F-90°F (21°C-32°C) välillä. Lämpötilat alle 70°F (21°C) ja yli 90°F (32°C) voivat estää tai heikentää terveen itämisen. Matalat lämpötilat viivästyttävät tai jopa pysäyttävät itämisen. Korkeat lämpötilat voivat aiheuttaa huonon itämisen, kasvun hidastumisen tai kääpiöitymisen ja lisäävät myös taimien kuivumisen mahdollisuutta.

Runtz Muffin Kannabiksen Siemenet kuvaus

Feminisoitu
NORMAALI
Zkittlez x Gelato #33 x Orange Punch
Mielialaa kohottava, euforinen, rentoutunut, onnellinen, syvästi rauhoittava
1000 gr/plant
550-650 gr/m²
56 - 63
LOKAKUU
1st-2nd week
100-120cm
150-200cm
KORKEA
70%
30%
Enimmäkseen indica
Kermainen hedelmämakeinen, ananas, sitrus
Trooppiset hedelmämakeiset, väkevä ananas, appelsiinikarkki
kuvaus
Feminisoitu
NORMAALI
Zkittlez x Gelato #33 x Orange Punch
Mielialaa kohottava, euforinen, rentoutunut, onnellinen, syvästi rauhoittava
1000 gr/plant
550-650 gr/m²
56 - 63
LOKAKUU
1st-2nd week
100-120cm
150-200cm
KORKEA
70%
30%
Enimmäkseen indica
Kermainen hedelmämakeinen, ananas, sitrus
Trooppiset hedelmämakeiset, väkevä ananas, appelsiinikarkki

Vain aikuisille. Sisältöä 18-vuotiaille tai vanhemmille; barneysfarm.com on tarkoitettu vain täysi-ikäisille henkilöille. Alankomaissa täysi-ikäisyyden ikäraja on 18 vuotta. Ole hyvä ja tutustu paikalliseen lainsäädäntöön sekä toimi sen mukaisesti. Me teemme kannabiksen siemeniä sisältävät lähetyksemme sillä varauksella, että niitä ei tulla käyttämään vastoin maan lainsäädäntöä. Asiakkaden tulee tiedostaa, että kannabiksen siemenet ovat laittomia joissain maissa. Barney's Farm toimittaa siemeniä sillä ehdolla, ettei niitä pyritä viemään maihin, joissa ne ovat laittomia. Kaikki tätä vastaan käyvät toimet ovat tekijän vastuulla, eikä Barney's Farm ole vastuussa tästä. Verkkosivustomme noudattaa Alankomaiden lainsäädäntöä. Siemenet myydään vain matkamuistoiksi, säilytettäväksi ja genetiikan säilömiseksi. Lainsäädännöllinen huomautus: Idättäminen on laitonta useimmissa maissa, ole hyvä ja tarkista oman maasi lainsäädöntö koskien siemeniä, oheistarvikkeita ja muita kannabiskulttuuriin liittyviä tuotteita.

Siirry sivustolle, olen yli 18-vuotiasEn hyväksy