PARHAITEN MYYVäT TUOTTEET UUTUUDET KORKEAN CBD:N LAJIKKEET FEMINISOIDUT SIEMENET AUTOFLOWER SIEMENET REGULAR-SIEMENET OHEISTUOTTEET
ETUSIVU TIETOA BARNEY'SISTÄ KIERTUEELLA ASIAKASPALVELU ARVOSTELUT KANNABISSIEMENTEN VALIKOIMAT FEMINISOIDUT SIEMENET REGULAR-SIEMENET AUTOFLOWER SIEMENET BARNEY'S OHEISTUOTTEET
Runtz x Layer Cake
Runtz x Layer Cake 1Runtz x Layer Cake 2Runtz x Layer Cake 3Runtz x Layer Cake 4Runtz x Layer Cake 5
Runtz x Layer Cake 6Runtz x Layer Cake 7Runtz x Layer Cake 8Runtz x Layer Cake 9Runtz x Layer Cake 10

RUNTZ X LAYER CAKE STRAIN

HARTSILLA KASTETUT SILMUT JA USKOMATTOMAN HEDELMäINEN PROFIILI

 
RATING
RUNTZ x LAYER CAKE
VALITSE PAKKAUSKOKO

Runtz X Layer Cake Kannabiksen siemenet

Esittelyssä Barney’s Farmin RUNTZ X LAYER CAKE, tämä on vuoden 2022 lajike! se on todella omaa luokkaansa, yksi jännittävimmistä luomuksista moniin vuosiin ja pakko kokeilla tänä kesänä. Koe paras kollektiivinen sekoitus leuan pudottamista länsirannikon genetiikasta sensaatiomaisesti yhdistettynä luomaan uskomattoman voimakas kanta, THC-prosentit mittakaavassa, loistava tuotanto sisällä ja ulkona rajattomalla mahdollisuudella mukautua mihin tahansa kasvatustyyliin. Tapaa vanhemmat! Runtz on jo valloittanut maailman myrskyllä ​​herkullisella ainutlaatuisten makujen ja aromien yhdistelmällä, joka risteää nämä kaksi todistettua ja luokan genetiikkaa, Zkittlez ja Gelato. Sitten Layer cake -kakun käyttöönotto vie tämän paineen uudelle tasolle. Hääkakku risteytettiin GMO:lla "Garlic cookies", joka on todellinen hirviön selkäranka tuotannossa ja THC-tehostimessa, sitten sensaatiomainen risteys palkituista Cookies Kushista ja Skunkista #1 tuli sekoitukseen. On sanomattakin selvää, että kaikki tämän superhybridin genetiikka ansaitsee paikan luettelossamme, mutta Barneys Farmilla tavoitteenamme on tuoda sinulle poikkeuksellisia ainutlaatuisia kantoja. RUNTZ X LAYER CAKE on täydellisesti tasapainotettu 50-prosenttinen indica/sativa-hybridi, erittäin tukeva ja anteeksiantava, joka tuottaa useita suuria, ylisuuria indica-tyylisiä tiheitä metsänvihreitä silmuja, joissa on syvät meripihkan sävyt, kirkkaan oranssit karvat ja kullankeltaisten meripihkan kristallitrichomien huurteinen pinnoite. Lisää tähän nopea, vain 65–70 päivän kukinta-aika, jolloin sadonkorjuu sisätiloissa on jopa 650 g/m2 ja korkeus jopa 120 cm kasvuajasta riippuen. THC %:n taso on testattu uskomattomaan 27 %:iin Ulkona ihanteellisissa olosuhteissa RUNTZ X LAYER CAKE saavuttaa 2 metrin korkeuden ja tuottaa jopa 2,5 kg kasvia kohden.Onko Runtz x Layer Cake Indica vai Sativa?
Runtz x Layer Cake kanta Barney's Farmilta on 50% Sativa 50% Indica

Paras tapa säilyttää Runtz x Layer Cake kannabislajikkeen siemeniä on?
Upensävöitykseksi Runtz x Layer Cake siemenet, on suositeltavaa säilyttää niitä viileässä ja pimeässä ilmatiiviissä astiassa, ihanteellisesti jääkaapissa asianmukaisella merkinnällä ja päivämäärällä varustettuna, pakastamista välttäen.

Mikä on paras tapa idättää Runtz x Layer Cake kannabislajikkeen siemeniä?
On olemassauseita tekniikoita itää Runtz x Layer Cake kannabiksen siemeniä, jos se on sallittua sijainnissasi. Talouspaperimenetelmä on yleinen menetelmä, jossa Runtz x Layer Cake siemenet asetetaan kostealle talouspaperille ja peitetään toisella kostealla talouspaperilla, jotta ne pysyvät kosteina. Sen jälkeen pidä talouspaperi lämpimässä, pimeässä paikassa ja tarkista se päivittäin varmistaaksesi, että se pysyy kosteana. Kun Runtz x Layer Cake siemenet ovat itäneet, siirrä ne varovasti multaan tai vastaavaan kasvualustaan.

Mikä on paras lämpötila Runtz x Layer Cake kannabiksen siementen itämiseen?
Runtz x Layer Cake kannabiksen siemenet itävät lämpötiloissa 70°F-90°F (21°C-32°C) välillä. Lämpötilat alle 70°F (21°C) ja yli 90°F (32°C) voivat estää tai heikentää terveen itämisen. Matalat lämpötilat viivästyttävät tai jopa pysäyttävät itämisen. Korkeat lämpötilat voivat aiheuttaa huonon itämisen, kasvun hidastumisen tai kääpiöitymisen ja lisäävät myös taimien kuivumisen mahdollisuutta.

Runtz X Layer Cake Kannabiksen Siemenet kuvaus

Feminisoitu
NORMAALI
RUNTZ x LAYER CAKE
Luova, vahva vartalo korkea, kohottava, rentouttava.
2500 gr/plant
700-800 gr/m²
65 - 70
LOKAKUU
1st-2nd week
120cm
100-130cm
150-200cm
KORKEA
50%
50%
Indica/sativa
Sitruunainen, diesel, maanläheinen, mausteinen
Trooppisia hedelmiä, yrttejä, makea mausteinen
4
Cool, Hot & Temperate
kuvaus
Feminisoitu
NORMAALI
RUNTZ x LAYER CAKE
Luova, vahva vartalo korkea, kohottava, rentouttava.
2500 gr/plant
700-800 gr/m²
65 - 70
LOKAKUU
1st-2nd week
120cm
100-130cm
150-200cm
KORKEA
50%
50%
Indica/sativa
Sitruunainen, diesel, maanläheinen, mausteinen
Trooppisia hedelmiä, yrttejä, makea mausteinen
4
Cool, Hot & Temperate

Vain aikuisille. Sisältöä 18-vuotiaille tai vanhemmille; barneysfarm.com on tarkoitettu vain täysi-ikäisille henkilöille. Alankomaissa täysi-ikäisyyden ikäraja on 18 vuotta. Ole hyvä ja tutustu paikalliseen lainsäädäntöön sekä toimi sen mukaisesti. Me teemme kannabiksen siemeniä sisältävät lähetyksemme sillä varauksella, että niitä ei tulla käyttämään vastoin maan lainsäädäntöä. Asiakkaden tulee tiedostaa, että kannabiksen siemenet ovat laittomia joissain maissa. Barney's Farm toimittaa siemeniä sillä ehdolla, ettei niitä pyritä viemään maihin, joissa ne ovat laittomia. Kaikki tätä vastaan käyvät toimet ovat tekijän vastuulla, eikä Barney's Farm ole vastuussa tästä. Verkkosivustomme noudattaa Alankomaiden lainsäädäntöä. Siemenet myydään vain matkamuistoiksi, säilytettäväksi ja genetiikan säilömiseksi. Lainsäädännöllinen huomautus: Idättäminen on laitonta useimmissa maissa, ole hyvä ja tarkista oman maasi lainsäädöntö koskien siemeniä, oheistarvikkeita ja muita kannabiskulttuuriin liittyviä tuotteita.

Siirry sivustolle, olen yli 18-vuotiasEn hyväksy