PARHAITEN MYYVäT TUOTTEET UUTUUDET KORKEAN CBD:N LAJIKKEET FEMINISOIDUT SIEMENET AUTOFLOWER SIEMENET REGULAR-SIEMENET OHEISTUOTTEET
ETUSIVU TIETOA BARNEY'SISTÄ KIERTUEELLA ASIAKASPALVELU ARVOSTELUT KANNABISSIEMENTEN VALIKOIMAT FEMINISOIDUT SIEMENET REGULAR-SIEMENET AUTOFLOWER SIEMENET BARNEY'S OHEISTUOTTEET
Shiskaberry
Shiskaberry 1Shiskaberry 2Shiskaberry 3Shiskaberry 4Shiskaberry 5
Shiskaberry 6Shiskaberry 7Shiskaberry 8Shiskaberry 9Shiskaberry 10

SHISKABERRY STRAIN

TäMäN MIELIHYVää TUOTTAVAN JA HEDELMäISEN INDICAN MONIMUOTOISTA KANNABINOIDIPROFIILIA EI VOI OLLA ARVOSTAMATTA

 
RATING
Blueberry x Afghan
VALITSE PAKKAUSKOKO

Shiskaberry Kannabiksen siemenet

SHISKABERRY-lajikkeemme saattaminen tähän vaiheeseen on vaatinut vuosikausien monimutkaisen työn ja olemme riemuissamme voidessamme vihdoinkin tuoda tämän uniikin ja loistavan lajikkeen osaksi katalogiamme. SHISKABERRY on uniikki kokemus. Maanläheiset, mausteiset sävyt jättävät ikimuistoisen, herkullisen jälkimaun. Loistavat marja-aromit laskevat sinut syvälle mielihyvään ja oivalluksiin, ja SHISKABERRY on mitä mahtavin indica, joka vie sinut paikkaan jonne kuulut, ja pitää sinut siellä. Hän saattaa höllentää kielesi kantoja, tehden sinusta onnellisen, ennen kuin saat koko kehon rentoutuksen. Kuka voisi kysyä enempää? Voit odottaa 8-9 viikon kukinta-aikaa suurelle sadolle. Ulkona SHISKABERRY voi kasvaa 1,2-metriseksi, johtuen esikukinnan venymisestä, tuottaen jopa kahden kilon kukintosatoja. Kuivat kelit ovat suositeltavia.Onko Shiskaberry Indica vai Sativa?
Shiskaberry kanta Barney's Farmilta on 100% Indica

Paras tapa säilyttää Shiskaberry kannabislajikkeen siemeniä on?
Upensävöitykseksi Shiskaberry siemenet, on suositeltavaa säilyttää niitä viileässä ja pimeässä ilmatiiviissä astiassa, ihanteellisesti jääkaapissa asianmukaisella merkinnällä ja päivämäärällä varustettuna, pakastamista välttäen.

Mikä on paras tapa idättää Shiskaberry kannabislajikkeen siemeniä?
On olemassauseita tekniikoita itää Shiskaberry kannabiksen siemeniä, jos se on sallittua sijainnissasi. Talouspaperimenetelmä on yleinen menetelmä, jossa Shiskaberry siemenet asetetaan kostealle talouspaperille ja peitetään toisella kostealla talouspaperilla, jotta ne pysyvät kosteina. Sen jälkeen pidä talouspaperi lämpimässä, pimeässä paikassa ja tarkista se päivittäin varmistaaksesi, että se pysyy kosteana. Kun Shiskaberry siemenet ovat itäneet, siirrä ne varovasti multaan tai vastaavaan kasvualustaan.

Mikä on paras lämpötila Shiskaberry kannabiksen siementen itämiseen?
Shiskaberry kannabiksen siemenet itävät lämpötiloissa 70°F-90°F (21°C-32°C) välillä. Lämpötilat alle 70°F (21°C) ja yli 90°F (32°C) voivat estää tai heikentää terveen itämisen. Matalat lämpötilat viivästyttävät tai jopa pysäyttävät itämisen. Korkeat lämpötilat voivat aiheuttaa huonon itämisen, kasvun hidastumisen tai kääpiöitymisen ja lisäävät myös taimien kuivumisen mahdollisuutta.

Shiskaberry Kannabiksen Siemenet kuvaus

Feminisoitu
NORMAALI
Blueberry x Afghan
Onnellinen, rentouttava
1500-2000 gr/plant
600-700 gr/m²
50 - 55
SYYSKUU
2nd-3rd week
80-120cm
80-110cm
120-180cm
TASAPAINOINEN
100%
100% Indica
Maanläheinen, mausteinen
Pistävä, marjaisa
4
KUUMA
kuvaus
Feminisoitu
NORMAALI
Blueberry x Afghan
Onnellinen, rentouttava
1500-2000 gr/plant
600-700 gr/m²
50 - 55
SYYSKUU
2nd-3rd week
80-120cm
80-110cm
120-180cm
TASAPAINOINEN
100%
100% Indica
Maanläheinen, mausteinen
Pistävä, marjaisa
KUUMA

Vain aikuisille. Sisältöä 18-vuotiaille tai vanhemmille; barneysfarm.com on tarkoitettu vain täysi-ikäisille henkilöille. Alankomaissa täysi-ikäisyyden ikäraja on 18 vuotta. Ole hyvä ja tutustu paikalliseen lainsäädäntöön sekä toimi sen mukaisesti. Me teemme kannabiksen siemeniä sisältävät lähetyksemme sillä varauksella, että niitä ei tulla käyttämään vastoin maan lainsäädäntöä. Asiakkaden tulee tiedostaa, että kannabiksen siemenet ovat laittomia joissain maissa. Barney's Farm toimittaa siemeniä sillä ehdolla, ettei niitä pyritä viemään maihin, joissa ne ovat laittomia. Kaikki tätä vastaan käyvät toimet ovat tekijän vastuulla, eikä Barney's Farm ole vastuussa tästä. Verkkosivustomme noudattaa Alankomaiden lainsäädäntöä. Siemenet myydään vain matkamuistoiksi, säilytettäväksi ja genetiikan säilömiseksi. Lainsäädännöllinen huomautus: Idättäminen on laitonta useimmissa maissa, ole hyvä ja tarkista oman maasi lainsäädöntö koskien siemeniä, oheistarvikkeita ja muita kannabiskulttuuriin liittyviä tuotteita.

Siirry sivustolle, olen yli 18-vuotiasEn hyväksy