PARHAITEN MYYVäT TUOTTEET UUTUUDET KORKEAN CBD:N LAJIKKEET FEMINISOIDUT SIEMENET AUTOFLOWER SIEMENET REGULAR-SIEMENET OHEISTUOTTEET
ETUSIVU TIETOA BARNEY'SISTÄ KIERTUEELLA ASIAKASPALVELU ARVOSTELUT KANNABISSIEMENTEN VALIKOIMAT FEMINISOIDUT SIEMENET REGULAR-SIEMENET AUTOFLOWER SIEMENET BARNEY'S OHEISTUOTTEET
Sin Tra Bajo Auto
Sin Tra Bajo Auto 1Sin Tra Bajo Auto 2Sin Tra Bajo Auto 3Sin Tra Bajo Auto 4Sin Tra Bajo Auto 5
Sin Tra Bajo Auto 6Sin Tra Bajo Auto 7Sin Tra Bajo Auto 8Sin Tra Bajo Auto 9

SIN TRA BAJO AUTO STRAIN

UHMAA LUONNONLAKEJA TäLLä KASVIEN IHMEELLä, JOKA SUORASTAAN PONNISTAA ELOON

 
RATING
Mazari x Lowryder #1
VALITSE PAKKAUSKOKO
  • Pahoittelumme, tämä siemen ei ole tällä hetkellä myynnissä.
  • Haluatko meidän lähettävän sähköpostia sinulle, kun tuote palaa valikoimaan?

Sin Tra Bajo Auto Kannabiksen siemenet

SIN TRA BAJO AUTO on vaivattoman kasvatuksen tulevaisuus. Tämä on luotu risteyttämällä meidän täysi-indica Afghan Mazarimme edistyneeseen Lowryder #1:een. Kyseessä on lyhyt ja vankka indicavoittoinen kasvi, joka kasvaa vain 55-65 senttimetriin. Tämä kasvi siirtyy vegetaatiovaiheesta kukintaan neljässä viikossa, jonka jälkeen se vaatii neljä viikkoa valmistuakseen. Lopputuotteena on rypäs raskaita pamppuja, joilla on viettelevä toffeen tuoksu.Onko Sin Tra Bajo Auto Indica vai Sativa?
Sin Tra Bajo Auto kanta Barney's Farmilta on 10% Sativa 90% Indica

Paras tapa säilyttää Sin Tra Bajo Auto kannabislajikkeen siemeniä on?
Upensävöitykseksi Sin Tra Bajo Auto siemenet, on suositeltavaa säilyttää niitä viileässä ja pimeässä ilmatiiviissä astiassa, ihanteellisesti jääkaapissa asianmukaisella merkinnällä ja päivämäärällä varustettuna, pakastamista välttäen.

Mikä on paras tapa idättää Sin Tra Bajo Auto kannabislajikkeen siemeniä?
On olemassauseita tekniikoita itää Sin Tra Bajo Auto kannabiksen siemeniä, jos se on sallittua sijainnissasi. Talouspaperimenetelmä on yleinen menetelmä, jossa Sin Tra Bajo Auto siemenet asetetaan kostealle talouspaperille ja peitetään toisella kostealla talouspaperilla, jotta ne pysyvät kosteina. Sen jälkeen pidä talouspaperi lämpimässä, pimeässä paikassa ja tarkista se päivittäin varmistaaksesi, että se pysyy kosteana. Kun Sin Tra Bajo Auto siemenet ovat itäneet, siirrä ne varovasti multaan tai vastaavaan kasvualustaan.

Mikä on paras lämpötila Sin Tra Bajo Auto kannabiksen siementen itämiseen?
Sin Tra Bajo Auto kannabiksen siemenet itävät lämpötiloissa 70°F-90°F (21°C-32°C) välillä. Lämpötilat alle 70°F (21°C) ja yli 90°F (32°C) voivat estää tai heikentää terveen itämisen. Matalat lämpötilat viivästyttävät tai jopa pysäyttävät itämisen. Korkeat lämpötilat voivat aiheuttaa huonon itämisen, kasvun hidastumisen tai kääpiöitymisen ja lisäävät myös taimien kuivumisen mahdollisuutta.

Sin Tra Bajo Auto Kannabiksen Siemenet kuvaus

Feminisoitu
Autoflowering
Mazari x Lowryder #1
Onnellinen, ruokahalua herättävä, rentoutunut, rauhoittava, laiskistuttava
550 gr/m²
60 - 70
55/65cm
65cm
90%
10%
Sitruksinen, freesi, hedelmäinen
Toffee, maanläheinen, yrttisä
kuvaus
Feminisoitu
Autoflowering
Mazari x Lowryder #1
Onnellinen, ruokahalua herättävä, rentoutunut, rauhoittava, laiskistuttava
550 gr/m²
60 - 70
55/65cm
65cm
90%
10%
Sitruksinen, freesi, hedelmäinen
Toffee, maanläheinen, yrttisä

Vain aikuisille. Sisältöä 18-vuotiaille tai vanhemmille; barneysfarm.com on tarkoitettu vain täysi-ikäisille henkilöille. Alankomaissa täysi-ikäisyyden ikäraja on 18 vuotta. Ole hyvä ja tutustu paikalliseen lainsäädäntöön sekä toimi sen mukaisesti. Me teemme kannabiksen siemeniä sisältävät lähetyksemme sillä varauksella, että niitä ei tulla käyttämään vastoin maan lainsäädäntöä. Asiakkaden tulee tiedostaa, että kannabiksen siemenet ovat laittomia joissain maissa. Barney's Farm toimittaa siemeniä sillä ehdolla, ettei niitä pyritä viemään maihin, joissa ne ovat laittomia. Kaikki tätä vastaan käyvät toimet ovat tekijän vastuulla, eikä Barney's Farm ole vastuussa tästä. Verkkosivustomme noudattaa Alankomaiden lainsäädäntöä. Siemenet myydään vain matkamuistoiksi, säilytettäväksi ja genetiikan säilömiseksi. Lainsäädännöllinen huomautus: Idättäminen on laitonta useimmissa maissa, ole hyvä ja tarkista oman maasi lainsäädöntö koskien siemeniä, oheistarvikkeita ja muita kannabiskulttuuriin liittyviä tuotteita.

Siirry sivustolle, olen yli 18-vuotiasEn hyväksy