PARHAITEN MYYVäT TUOTTEET UUTUUDET KORKEAN CBD:N LAJIKKEET FEMINISOIDUT SIEMENET AUTOFLOWER SIEMENET REGULAR-SIEMENET OHEISTUOTTEET
ETUSIVU TIETOA BARNEY'SISTÄ KIERTUEELLA ASIAKASPALVELU ARVOSTELUT KANNABISSIEMENTEN VALIKOIMAT FEMINISOIDUT SIEMENET REGULAR-SIEMENET AUTOFLOWER SIEMENET BARNEY'S OHEISTUOTTEET
Skywalker OG Auto
Skywalker OG Auto 1Skywalker OG Auto 2Skywalker OG Auto 3Skywalker OG Auto 4Skywalker OG Auto 5
Skywalker OG Auto 6Skywalker OG Auto 7Skywalker OG Auto 8Skywalker OG Auto 9Skywalker OG Auto 10

SKYWALKER OG AUTO STRAIN

LöYDä JäNNITTäVIä UUSIA ULOTTUVUUKSIA AVARUUDESSA TäMäN RAKASTETUN KLASSIKON AUTOFLOWER-VERSION KANSSA

 
RATING
Skywalker OG x BF Super Auto #1
VALITSE PAKKAUSKOKO

Skywalker OG Auto Kannabiksen siemenet

Skywalker OG super auto on täällä, pamauta tiesi päivän läpi tämän mahtavan autoflower-kannabislajikkeen kanssa. Valomiekkasi sykkii ja välkehtii kokiessasi Skywalkerin ja päästäessäsi sen voiman irti ensimmäistä kertaa. Suosikkiyksilömme jalostuslabrassa testattiin TONI13:n toimesta, ja mahtavien tulosten ansiosta päätimme julkaista autoflower-version maailmalle. Tämä aromikas autoflower kirjaimellisesti räjähtää männynmakuiseksi joulukuuseksi vain 70-75 päivässä siemenestä, tuottaen yltäkylläisesti upeita kush-kukintoja, jotka suorastaan tihkuvat kiilteleviä THC-kristalleja. Voit odottaa tämän lajikkeen kasvavan jopa 1.2 metriä korkeaksi. Koe jenkkigenetiikan jännitys –  "Skywalker OG" kiedottuna ammattimaisesti mehukkaaseen, ällistyttävään autoflower-pakettiin, jossa on jopa 23% THC:ta, Barney's Farmilta. Pidä varasi, sillä Skywalker OG:n suoma aistillinen herkistyminen voi aiheuttaa melkoisen eläväisiä tuntemuksia, jos et ole valmistautunut sen antamaan täydelliseen mielenrauhaan. Voit odottaa täydellistä kehon rentoutumista ja mielen kirkkautta, usein oivallusten ja tajuamisten saattelemana. Tämä tavara on kunnolla mieltä avartavaa, ja tulet olemaan tyytyväinen, että päätit kasvattaa sitä. Älä missaa tätä erinomaisen kaunista autofloweria.Onko Skywalker OG Auto Indica vai Sativa?
Skywalker OG Auto kanta Barney's Farmilta on 25% Sativa 75% Indica

Paras tapa säilyttää Skywalker OG Auto kannabislajikkeen siemeniä on?
Upensävöitykseksi Skywalker OG Auto siemenet, on suositeltavaa säilyttää niitä viileässä ja pimeässä ilmatiiviissä astiassa, ihanteellisesti jääkaapissa asianmukaisella merkinnällä ja päivämäärällä varustettuna, pakastamista välttäen.

Mikä on paras tapa idättää Skywalker OG Auto kannabislajikkeen siemeniä?
On olemassauseita tekniikoita itää Skywalker OG Auto kannabiksen siemeniä, jos se on sallittua sijainnissasi. Talouspaperimenetelmä on yleinen menetelmä, jossa Skywalker OG Auto siemenet asetetaan kostealle talouspaperille ja peitetään toisella kostealla talouspaperilla, jotta ne pysyvät kosteina. Sen jälkeen pidä talouspaperi lämpimässä, pimeässä paikassa ja tarkista se päivittäin varmistaaksesi, että se pysyy kosteana. Kun Skywalker OG Auto siemenet ovat itäneet, siirrä ne varovasti multaan tai vastaavaan kasvualustaan.

Mikä on paras lämpötila Skywalker OG Auto kannabiksen siementen itämiseen?
Skywalker OG Auto kannabiksen siemenet itävät lämpötiloissa 70°F-90°F (21°C-32°C) välillä. Lämpötilat alle 70°F (21°C) ja yli 90°F (32°C) voivat estää tai heikentää terveen itämisen. Matalat lämpötilat viivästyttävät tai jopa pysäyttävät itämisen. Korkeat lämpötilat voivat aiheuttaa huonon itämisen, kasvun hidastumisen tai kääpiöitymisen ja lisäävät myös taimien kuivumisen mahdollisuutta.

Skywalker OG Auto Kannabiksen Siemenet kuvaus

Feminisoitu
Autoflowering
Skywalker OG x BF Super Auto #1
Rauhoittava, erittäin juminen, mieltä avartava
130-200 gr/plant
450 - 500 gr/m²
70 - 75
80-100cm
90-120cm
TASAPAINOINEN
75%
25%
Enimmäkseen indica
Makea, maanläheinen, mäntyinen
Trooppiset hedelmät, sitrus ja diesel
kuvaus
Feminisoitu
Autoflowering
Skywalker OG x BF Super Auto #1
Rauhoittava, erittäin juminen, mieltä avartava
130-200 gr/plant
450 - 500 gr/m²
70 - 75
80-100cm
90-120cm
TASAPAINOINEN
75%
25%
Enimmäkseen indica
Makea, maanläheinen, mäntyinen
Trooppiset hedelmät, sitrus ja diesel

Vain aikuisille. Sisältöä 18-vuotiaille tai vanhemmille; barneysfarm.com on tarkoitettu vain täysi-ikäisille henkilöille. Alankomaissa täysi-ikäisyyden ikäraja on 18 vuotta. Ole hyvä ja tutustu paikalliseen lainsäädäntöön sekä toimi sen mukaisesti. Me teemme kannabiksen siemeniä sisältävät lähetyksemme sillä varauksella, että niitä ei tulla käyttämään vastoin maan lainsäädäntöä. Asiakkaden tulee tiedostaa, että kannabiksen siemenet ovat laittomia joissain maissa. Barney's Farm toimittaa siemeniä sillä ehdolla, ettei niitä pyritä viemään maihin, joissa ne ovat laittomia. Kaikki tätä vastaan käyvät toimet ovat tekijän vastuulla, eikä Barney's Farm ole vastuussa tästä. Verkkosivustomme noudattaa Alankomaiden lainsäädäntöä. Siemenet myydään vain matkamuistoiksi, säilytettäväksi ja genetiikan säilömiseksi. Lainsäädännöllinen huomautus: Idättäminen on laitonta useimmissa maissa, ole hyvä ja tarkista oman maasi lainsäädöntö koskien siemeniä, oheistarvikkeita ja muita kannabiskulttuuriin liittyviä tuotteita.

Siirry sivustolle, olen yli 18-vuotiasEn hyväksy