PARHAITEN MYYVäT TUOTTEET UUTUUDET KORKEAN CBD:N LAJIKKEET FEMINISOIDUT SIEMENET AUTOFLOWER SIEMENET REGULAR-SIEMENET OHEISTUOTTEET
ETUSIVU TIETOA BARNEY'SISTÄ KIERTUEELLA ASIAKASPALVELU ARVOSTELUT KANNABISSIEMENTEN VALIKOIMAT FEMINISOIDUT SIEMENET REGULAR-SIEMENET AUTOFLOWER SIEMENET BARNEY'S OHEISTUOTTEET
Sour Diesel
Sour Diesel 1Sour Diesel 2Sour Diesel 3Sour Diesel 4Sour Diesel 5
Sour Diesel 6Sour Diesel 7Sour Diesel 8Sour Diesel 9Sour Diesel 10

SOUR DIESEL STRAIN

 
RATING
Super Skunk Strain x Chemdawg Strain
33% OFF
VALITSE PAKKAUSKOKO

Sour Diesel Kannabiksen siemenet

Oletko valmis kokemaan Sour Diesel -lajikkeemme sähköistävän voiman? Tämä sativa-dominantti rikkaruoholajike on ainutlaatuinen hybridi, joka on Chemdawgin ja Super Skunkin houkutteleva sekoitus. Sour Diesel on lajike, joka vaatii huomiota ja kunnioitusta jopa vaativimmilta kannabiksen ystäviltä. Sen poikkeuksellisten ominaisuuksien ja legendaarisen aseman ansiosta ei ole ihme, että sitä etsitään kovasti.

 

Sour Diesel on sativa-dominantti lajike, joka tunnetaan energisoivista ja kohottavista vaikutuksistaan, jotka jättävät sinut virkistyneeksi ja inspiroituneeksi. Olipa kyseessä sitten luovuuden, huomion tai tuottavuuden lisääminen, tämä lajike on täydellinen valinta. THC-pitoisuuden ollessa 20-24% välillä, Sour Dieselin legendaarinen voimakas aivojen kokemus on sekä euforinen että rauhoittava. Ja toisin kuin muut lajikkeet, se ei jätä sinua uneliaaksi tai sohvaan juuttuneeksi.

 

Sour Diesel -lajike on vahva rikkaruohokasvi, jota voidaan viljellä sekä sisä- että ulkotiloissa. Kukinnan ajoituksen ollessa 70-75 päivää sisätiloissa ja keski/lokakuun lopussa ulkona, se on monipuolinen kasvi, joka voi sopeutua melkein mihin tahansa ympäristöön. Ja jos annat sille tilaa kasvaa ulkona, Sour Diesel -rikkaruohokasvit voivat saavuttaa korkeuden 1,5m - 2m ja tuottaa jopa 2kg satoa, tehden siitä todellisen mestariteoksen.

 

Mutta miltä se tuoksuu ja maistuu? No, Sour Diesel tuottaa voimakkaan, pistävän tuoksun, joka on sekä hapan että maanläheinen, ja siinä on dieselöljyn vivahde sekä maussa että tuoksussa. Sen maku on yhtä rikas, tarjoten sinulle herkullisen sekoituksen makeita, mausteisia ja sitruunaisia makuja, jotka jättävät pitkäkestoisen vaikutelman. Oletko valmis viemään päiväsi seuraavalle tasolle? Halusitpa sitten piristää iltaasi tai saada luovat mehusi virtaamaan aamulla, Sour Diesel -lajike takaa onnistumisen.Onko Sour Diesel Indica vai Sativa?
Sour Diesel kanta Barney's Farmilta on 70% Sativa 30% Indica

Paras tapa säilyttää Sour Diesel kannabislajikkeen siemeniä on?
Upensävöitykseksi Sour Diesel siemenet, on suositeltavaa säilyttää niitä viileässä ja pimeässä ilmatiiviissä astiassa, ihanteellisesti jääkaapissa asianmukaisella merkinnällä ja päivämäärällä varustettuna, pakastamista välttäen.

Mikä on paras tapa idättää Sour Diesel kannabislajikkeen siemeniä?
On olemassauseita tekniikoita itää Sour Diesel kannabiksen siemeniä, jos se on sallittua sijainnissasi. Talouspaperimenetelmä on yleinen menetelmä, jossa Sour Diesel siemenet asetetaan kostealle talouspaperille ja peitetään toisella kostealla talouspaperilla, jotta ne pysyvät kosteina. Sen jälkeen pidä talouspaperi lämpimässä, pimeässä paikassa ja tarkista se päivittäin varmistaaksesi, että se pysyy kosteana. Kun Sour Diesel siemenet ovat itäneet, siirrä ne varovasti multaan tai vastaavaan kasvualustaan.

Mikä on paras lämpötila Sour Diesel kannabiksen siementen itämiseen?
Sour Diesel kannabiksen siemenet itävät lämpötiloissa 70°F-90°F (21°C-32°C) välillä. Lämpötilat alle 70°F (21°C) ja yli 90°F (32°C) voivat estää tai heikentää terveen itämisen. Matalat lämpötilat viivästyttävät tai jopa pysäyttävät itämisen. Korkeat lämpötilat voivat aiheuttaa huonon itämisen, kasvun hidastumisen tai kääpiöitymisen ja lisäävät myös taimien kuivumisen mahdollisuutta.

Sour Diesel Kannabiksen Siemenet kuvaus

Feminisoitu
NORMAALI
Super Skunk Strain x Chemdawg Strain
Energinen, Kohottava, Euforinen ja Rauhoittava
1500-2000 gr/plant
600-700 gr/m²
70 - 75
LOKAKUU
2nd-3rd week
100-120cm
100-120cm
150-200cm
TASAPAINOINEN
30%
70%
Enimmäkseen sativa
Makea, Mausteinen, Sitruunainen
Hapan, Maanläheinen, hiven Dieselia
kuvaus
Feminisoitu
NORMAALI
Super Skunk Strain x Chemdawg Strain
Energinen, Kohottava, Euforinen ja Rauhoittava
1500-2000 gr/plant
600-700 gr/m²
70 - 75
LOKAKUU
2nd-3rd week
100-120cm
100-120cm
150-200cm
TASAPAINOINEN
30%
70%
Enimmäkseen sativa
Makea, Mausteinen, Sitruunainen
Hapan, Maanläheinen, hiven Dieselia

Vain aikuisille. Sisältöä 18-vuotiaille tai vanhemmille; barneysfarm.com on tarkoitettu vain täysi-ikäisille henkilöille. Alankomaissa täysi-ikäisyyden ikäraja on 18 vuotta. Ole hyvä ja tutustu paikalliseen lainsäädäntöön sekä toimi sen mukaisesti. Me teemme kannabiksen siemeniä sisältävät lähetyksemme sillä varauksella, että niitä ei tulla käyttämään vastoin maan lainsäädäntöä. Asiakkaden tulee tiedostaa, että kannabiksen siemenet ovat laittomia joissain maissa. Barney's Farm toimittaa siemeniä sillä ehdolla, ettei niitä pyritä viemään maihin, joissa ne ovat laittomia. Kaikki tätä vastaan käyvät toimet ovat tekijän vastuulla, eikä Barney's Farm ole vastuussa tästä. Verkkosivustomme noudattaa Alankomaiden lainsäädäntöä. Siemenet myydään vain matkamuistoiksi, säilytettäväksi ja genetiikan säilömiseksi. Lainsäädännöllinen huomautus: Idättäminen on laitonta useimmissa maissa, ole hyvä ja tarkista oman maasi lainsäädöntö koskien siemeniä, oheistarvikkeita ja muita kannabiskulttuuriin liittyviä tuotteita.

Siirry sivustolle, olen yli 18-vuotiasEn hyväksy