PARHAITEN MYYVäT TUOTTEET UUTUUDET KORKEAN CBD:N LAJIKKEET FEMINISOIDUT SIEMENET AUTOFLOWER SIEMENET REGULAR-SIEMENET OHEISTUOTTEET
ETUSIVU TIETOA BARNEY'SISTÄ KIERTUEELLA ASIAKASPALVELU ARVOSTELUT KANNABISSIEMENTEN VALIKOIMAT FEMINISOIDUT SIEMENET REGULAR-SIEMENET AUTOFLOWER SIEMENET BARNEY'S OHEISTUOTTEET
Sour Strawberry
Sour Strawberry 1Sour Strawberry 2Sour Strawberry 3Sour Strawberry 4Sour Strawberry 5
Sour Strawberry 6Sour Strawberry 7Sour Strawberry 8Sour Strawberry 9Sour Strawberry 10

SOUR STRAWBERRY STRAIN

 
RATING
Strawberry Kush Strain x Sour Diesel Strain
VALITSE PAKKAUSKOKO

Sour Strawberry Kannabiksen siemenet

Valmistaudu tulemaan vietellyksi Sour Strawberry -lajikkeemme, tunnetaan myös nimellä Strawberry Diesel, lumoavan aromin ja viehättävän viehätyksen avulla. Sour Strawberry on voimakkaan geneettisen risteyksen tulos legendaarisen Strawberry Kushin ja tunnetun Sour Dieselin välillä, mikä johtaa hyvin tasapainoiseen hybridilajikkeeseen, joka on hieman sativa-dominantti ja ilo kasvattaa riippumatta kokemustasostasi.

 

Sour Strawberry kukkii vain 65-70 päivää sisätiloissa, mikä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse odottaa kauan ennen kuin voit nauttia sen kauneudesta. Sisätilojen sadon ollessa 500-600g/m2, voit odottaa palkitsevasi runsaalla määrällä voimakkaita, tahmeita nuppuja, jotka varmasti tekevät vaikutuksen. Mutta miksi rajoittua kasvattamaan sisätiloissa? Sour Strawberry -lajike menestyy ulkona, sadon ollessa 1,5–2,5 kg kasvia kohden ja korkeuden ollessa 1,5–2 m. Kuvittele vain tyydytys nähdessäsi näiden kasvien kasvavan ja kypsyvän lämpimän auringon alla, valmiina korjattavaksi lokakuun alussa. Ja älkäämme unohtako THC-prosenttia – 22-24% alueella, Sour Strawberry Diesel on lajike, joka iskee voimalla.

 

Sour Strawberry -nuput ovat todella näkemisen arvoisia, kirkkaanvihreillä lehdillä ja tulenpunaisilla karvoilla, jotka houkuttelevat sinua katsomaan lähemmin. Ja kun teet niin, sinua hemmotellaan aromien buketilla, joka vaihtelee happamasta, makeasta ja hedelmäisestä maanläheiseen ja dieselin kaltaiseen. Joten miksi odottaa? Hemmottele itseäsi tämän Sour Strawberry -lajikkeen unohtumattomalla kokemuksella. Sen voimakkaan geneettisen rakenteen, runsaiden satojen ja lumoavan kauneuden ansiosta tämä lajike on varmasti vakio kannabiskokoelmassasi.Onko Sour Strawberry Indica vai Sativa?
Sour Strawberry kanta Barney's Farmilta on 60% Sativa 40% Indica

Paras tapa säilyttää Sour Strawberry kannabislajikkeen siemeniä on?
Upensävöitykseksi Sour Strawberry siemenet, on suositeltavaa säilyttää niitä viileässä ja pimeässä ilmatiiviissä astiassa, ihanteellisesti jääkaapissa asianmukaisella merkinnällä ja päivämäärällä varustettuna, pakastamista välttäen.

Mikä on paras tapa idättää Sour Strawberry kannabislajikkeen siemeniä?
On olemassauseita tekniikoita itää Sour Strawberry kannabiksen siemeniä, jos se on sallittua sijainnissasi. Talouspaperimenetelmä on yleinen menetelmä, jossa Sour Strawberry siemenet asetetaan kostealle talouspaperille ja peitetään toisella kostealla talouspaperilla, jotta ne pysyvät kosteina. Sen jälkeen pidä talouspaperi lämpimässä, pimeässä paikassa ja tarkista se päivittäin varmistaaksesi, että se pysyy kosteana. Kun Sour Strawberry siemenet ovat itäneet, siirrä ne varovasti multaan tai vastaavaan kasvualustaan.

Mikä on paras lämpötila Sour Strawberry kannabiksen siementen itämiseen?
Sour Strawberry kannabiksen siemenet itävät lämpötiloissa 70°F-90°F (21°C-32°C) välillä. Lämpötilat alle 70°F (21°C) ja yli 90°F (32°C) voivat estää tai heikentää terveen itämisen. Matalat lämpötilat viivästyttävät tai jopa pysäyttävät itämisen. Korkeat lämpötilat voivat aiheuttaa huonon itämisen, kasvun hidastumisen tai kääpiöitymisen ja lisäävät myös taimien kuivumisen mahdollisuutta.

Sour Strawberry Kannabiksen Siemenet kuvaus

Feminisoitu
NORMAALI
Strawberry Kush Strain x Sour Diesel Strain
Luova, Virkistävä, Euforia, Iloinen, Rentouttava
1500-2000 gr/plant
600-700 gr/m²
65 - 70
LOKAKUU
1st-2nd week
100-120cm
100-120cm
150-200cm
TASAPAINOINEN
40%
60%
Enimmäkseen sativa
Marjat, Diesel, Mansikka, Makea Sitrus
Diesel, Maanläheinen, Pistävä, Mansikka, Makea
kuvaus
Feminisoitu
NORMAALI
Strawberry Kush Strain x Sour Diesel Strain
Luova, Virkistävä, Euforia, Iloinen, Rentouttava
1500-2000 gr/plant
600-700 gr/m²
65 - 70
LOKAKUU
1st-2nd week
100-120cm
100-120cm
150-200cm
TASAPAINOINEN
40%
60%
Enimmäkseen sativa
Marjat, Diesel, Mansikka, Makea Sitrus
Diesel, Maanläheinen, Pistävä, Mansikka, Makea

Vain aikuisille. Sisältöä 18-vuotiaille tai vanhemmille; barneysfarm.com on tarkoitettu vain täysi-ikäisille henkilöille. Alankomaissa täysi-ikäisyyden ikäraja on 18 vuotta. Ole hyvä ja tutustu paikalliseen lainsäädäntöön sekä toimi sen mukaisesti. Me teemme kannabiksen siemeniä sisältävät lähetyksemme sillä varauksella, että niitä ei tulla käyttämään vastoin maan lainsäädäntöä. Asiakkaden tulee tiedostaa, että kannabiksen siemenet ovat laittomia joissain maissa. Barney's Farm toimittaa siemeniä sillä ehdolla, ettei niitä pyritä viemään maihin, joissa ne ovat laittomia. Kaikki tätä vastaan käyvät toimet ovat tekijän vastuulla, eikä Barney's Farm ole vastuussa tästä. Verkkosivustomme noudattaa Alankomaiden lainsäädäntöä. Siemenet myydään vain matkamuistoiksi, säilytettäväksi ja genetiikan säilömiseksi. Lainsäädännöllinen huomautus: Idättäminen on laitonta useimmissa maissa, ole hyvä ja tarkista oman maasi lainsäädöntö koskien siemeniä, oheistarvikkeita ja muita kannabiskulttuuriin liittyviä tuotteita.

Siirry sivustolle, olen yli 18-vuotiasEn hyväksy