PARHAITEN MYYVäT TUOTTEET UUTUUDET KORKEAN CBD:N LAJIKKEET FEMINISOIDUT SIEMENET AUTOFLOWER SIEMENET REGULAR-SIEMENET OHEISTUOTTEET
ETUSIVU TIETOA BARNEY'SISTÄ KIERTUEELLA ASIAKASPALVELU ARVOSTELUT KANNABISSIEMENTEN VALIKOIMAT FEMINISOIDUT SIEMENET REGULAR-SIEMENET AUTOFLOWER SIEMENET BARNEY'S OHEISTUOTTEET
Strawberry Lemonade
Strawberry Lemonade 1Strawberry Lemonade 2Strawberry Lemonade 3Strawberry Lemonade 4Strawberry Lemonade 5
Strawberry Lemonade 6Strawberry Lemonade 7Strawberry Lemonade 8Strawberry Lemonade 9Strawberry Lemonade 10

STRAWBERRY LEMONADE STRAIN

ANNA TäMäN VIETTELEVäN MANSIKKANAUTINNON PIRSKAHDELLA LäPI AIVOJEN JA KEHON

 
RATING
Strawberry x Lemon OG
VALITSE PAKKAUSKOKO

Strawberry Lemonade Kannabiksen siemenet

Olemme hyvilläme, sillä voimme esitellä tämän aivan uutukaisen mansikan ja sitruunan makuisen luomuksen Barney's Farmilta. Risteyttämällä voimakasvaikutteinen, enimmäkseen sativainen Strawberry meidän ilmiömäiseen Lemon OG:mme synnytimme lajikkeen, joka tuo kuohun nenään, räjäyttää makunystyrät ja saa pään kuplimaan. Hedelmiltä maistuvien terpeenien joukko vie sinut mansikansävyiseen rentoutumisen maailmaan, lievittäen kipua ja jättäen jälkeensä voimistuneen sekä energisen tunteen. STRAWBERRY LEMONADE on erittäin suosittu päiväsaikaan tapahtuvissa toimissa, laboratoriotulokset varmistavat massiivisen THC-pitoisuuden yli 20 prosentissa! Pieni sipaisu Lemonadea kestää pitkään! Mitä ikinä teetkin, älä missaa mahdollisuuttasi tähän sihahtelevaan tuoreeseen lisäykseen, STRAWBERRY LEMONADE:n, Barney's Farmin katalogissa.Onko Strawberry Lemonade Indica vai Sativa?
Strawberry Lemonade kanta Barney's Farmilta on 60% Sativa 40% Indica

Paras tapa säilyttää Strawberry Lemonade kannabislajikkeen siemeniä on?
Upensävöitykseksi Strawberry Lemonade siemenet, on suositeltavaa säilyttää niitä viileässä ja pimeässä ilmatiiviissä astiassa, ihanteellisesti jääkaapissa asianmukaisella merkinnällä ja päivämäärällä varustettuna, pakastamista välttäen.

Mikä on paras tapa idättää Strawberry Lemonade kannabislajikkeen siemeniä?
On olemassauseita tekniikoita itää Strawberry Lemonade kannabiksen siemeniä, jos se on sallittua sijainnissasi. Talouspaperimenetelmä on yleinen menetelmä, jossa Strawberry Lemonade siemenet asetetaan kostealle talouspaperille ja peitetään toisella kostealla talouspaperilla, jotta ne pysyvät kosteina. Sen jälkeen pidä talouspaperi lämpimässä, pimeässä paikassa ja tarkista se päivittäin varmistaaksesi, että se pysyy kosteana. Kun Strawberry Lemonade siemenet ovat itäneet, siirrä ne varovasti multaan tai vastaavaan kasvualustaan.

Mikä on paras lämpötila Strawberry Lemonade kannabiksen siementen itämiseen?
Strawberry Lemonade kannabiksen siemenet itävät lämpötiloissa 70°F-90°F (21°C-32°C) välillä. Lämpötilat alle 70°F (21°C) ja yli 90°F (32°C) voivat estää tai heikentää terveen itämisen. Matalat lämpötilat viivästyttävät tai jopa pysäyttävät itämisen. Korkeat lämpötilat voivat aiheuttaa huonon itämisen, kasvun hidastumisen tai kääpiöitymisen ja lisäävät myös taimien kuivumisen mahdollisuutta.

Strawberry Lemonade Kannabiksen Siemenet kuvaus

Feminisoitu
NORMAALI
Strawberry x Lemon OG
Luova, rauhoittava, kohottava, onnellinen, keskittynyt, energisoitunut
2500 gr/plant
700-800 gr/m²
60 - 70
LOKAKUU
1st-2nd week
120-150cm
120-150cm
150-250cm
KORKEA
40%
60%
Enimmäkseen sativa
Mansikkalimonaadi, sitruuna, mansikkainen skunkki, makea
Makea sitruuna, maanläheinen mansikka, hedelmäinen hasis
5
kuvaus
Feminisoitu
NORMAALI
Strawberry x Lemon OG
Luova, rauhoittava, kohottava, onnellinen, keskittynyt, energisoitunut
2500 gr/plant
700-800 gr/m²
60 - 70
LOKAKUU
1st-2nd week
120-150cm
120-150cm
150-250cm
KORKEA
40%
60%
Enimmäkseen sativa
Mansikkalimonaadi, sitruuna, mansikkainen skunkki, makea
Makea sitruuna, maanläheinen mansikka, hedelmäinen hasis
4

Vain aikuisille. Sisältöä 18-vuotiaille tai vanhemmille; barneysfarm.com on tarkoitettu vain täysi-ikäisille henkilöille. Alankomaissa täysi-ikäisyyden ikäraja on 18 vuotta. Ole hyvä ja tutustu paikalliseen lainsäädäntöön sekä toimi sen mukaisesti. Me teemme kannabiksen siemeniä sisältävät lähetyksemme sillä varauksella, että niitä ei tulla käyttämään vastoin maan lainsäädäntöä. Asiakkaden tulee tiedostaa, että kannabiksen siemenet ovat laittomia joissain maissa. Barney's Farm toimittaa siemeniä sillä ehdolla, ettei niitä pyritä viemään maihin, joissa ne ovat laittomia. Kaikki tätä vastaan käyvät toimet ovat tekijän vastuulla, eikä Barney's Farm ole vastuussa tästä. Verkkosivustomme noudattaa Alankomaiden lainsäädäntöä. Siemenet myydään vain matkamuistoiksi, säilytettäväksi ja genetiikan säilömiseksi. Lainsäädännöllinen huomautus: Idättäminen on laitonta useimmissa maissa, ole hyvä ja tarkista oman maasi lainsäädöntö koskien siemeniä, oheistarvikkeita ja muita kannabiskulttuuriin liittyviä tuotteita.

Siirry sivustolle, olen yli 18-vuotiasEn hyväksy