PARHAITEN MYYVäT TUOTTEET UUTUUDET KORKEAN CBD:N LAJIKKEET FEMINISOIDUT SIEMENET AUTOFLOWER SIEMENET REGULAR-SIEMENET OHEISTUOTTEET
ETUSIVU TIETOA BARNEY'SISTÄ KIERTUEELLA ASIAKASPALVELU ARVOSTELUT KANNABISSIEMENTEN VALIKOIMAT FEMINISOIDUT SIEMENET REGULAR-SIEMENET AUTOFLOWER SIEMENET BARNEY'S OHEISTUOTTEET
Tangerine Dream
Tangerine Dream 1Tangerine Dream 2Tangerine Dream 3Tangerine Dream 4Tangerine Dream 5
Tangerine Dream 6Tangerine Dream 7Tangerine Dream 8Tangerine Dream 9Tangerine Dream 10

TANGERINE DREAM STRAIN

LAAJENNA MIELTäSI JA RAUHOITA KEHOSI TäLLä CUPEJA VOITTANEELLA UNENOMAISELLA SATIVALLA

Cup Winner
RATING
G13 x Afghan x Neville’s A5 Haze
VALITSE PAKKAUSKOKO

Tangerine Dream Kannabiksen siemenet

TANGERINE DREAM on sativavoittoinen lajike, joka tarjoaa kirpeän appelsiinin aromin ja maut, antaen välittömän rentoutuksen ja hermostollisen pilven. Tämä kasvi kukkii vain 65 päivässä ja viimeisinä viikkoinaan se tarvitsee tukea. TANGERINE DREAM saavuttaa noin metrin mitan, ja sen vankkojen sivuhaarojen mahdollistama tuotto on jopa vakuuttavat 600 grammaa neliömetriä kohden. Pamput kasvavat suuriksi ja raskaiksi, ja ovat kauniiden punaisten sekä oranssien trikomien peittämät.Onko Tangerine Dream Indica vai Sativa?
Tangerine Dream kanta Barney's Farmilta on 60% Sativa 40% Indica

Paras tapa säilyttää Tangerine Dream kannabislajikkeen siemeniä on?
Upensävöitykseksi Tangerine Dream siemenet, on suositeltavaa säilyttää niitä viileässä ja pimeässä ilmatiiviissä astiassa, ihanteellisesti jääkaapissa asianmukaisella merkinnällä ja päivämäärällä varustettuna, pakastamista välttäen.

Mikä on paras tapa idättää Tangerine Dream kannabislajikkeen siemeniä?
On olemassauseita tekniikoita itää Tangerine Dream kannabiksen siemeniä, jos se on sallittua sijainnissasi. Talouspaperimenetelmä on yleinen menetelmä, jossa Tangerine Dream siemenet asetetaan kostealle talouspaperille ja peitetään toisella kostealla talouspaperilla, jotta ne pysyvät kosteina. Sen jälkeen pidä talouspaperi lämpimässä, pimeässä paikassa ja tarkista se päivittäin varmistaaksesi, että se pysyy kosteana. Kun Tangerine Dream siemenet ovat itäneet, siirrä ne varovasti multaan tai vastaavaan kasvualustaan.

Mikä on paras lämpötila Tangerine Dream kannabiksen siementen itämiseen?
Tangerine Dream kannabiksen siemenet itävät lämpötiloissa 70°F-90°F (21°C-32°C) välillä. Lämpötilat alle 70°F (21°C) ja yli 90°F (32°C) voivat estää tai heikentää terveen itämisen. Matalat lämpötilat viivästyttävät tai jopa pysäyttävät itämisen. Korkeat lämpötilat voivat aiheuttaa huonon itämisen, kasvun hidastumisen tai kääpiöitymisen ja lisäävät myös taimien kuivumisen mahdollisuutta.

Tangerine Dream Kannabiksen Siemenet kuvaus

Feminisoitu
NORMAALI
G13 x Afghan x Neville’s A5 Haze
Kehoa rentouttava, hermostoa aktivoiva, euforinen, ruokahalua herättävä
800 gr/plant
500-600 gr/m²
60 - 65
LOKAKUU
1st-2nd week
90/100cm
90-110cm
120-150cm
TASAPAINOINEN
40%
60%
Enimmäkseen sativa
Appelsiini, marjaisa, sitrus, sokerinen, trooppinen
Intensiivinen sitrus, marjat
kuvaus
Feminisoitu
NORMAALI
G13 x Afghan x Neville’s A5 Haze
Kehoa rentouttava, hermostoa aktivoiva, euforinen, ruokahalua herättävä
800 gr/plant
500-600 gr/m²
60 - 65
LOKAKUU
1st-2nd week
90/100cm
90-110cm
120-150cm
TASAPAINOINEN
40%
60%
Enimmäkseen sativa
Appelsiini, marjaisa, sitrus, sokerinen, trooppinen
Intensiivinen sitrus, marjat

Vain aikuisille. Sisältöä 18-vuotiaille tai vanhemmille; barneysfarm.com on tarkoitettu vain täysi-ikäisille henkilöille. Alankomaissa täysi-ikäisyyden ikäraja on 18 vuotta. Ole hyvä ja tutustu paikalliseen lainsäädäntöön sekä toimi sen mukaisesti. Me teemme kannabiksen siemeniä sisältävät lähetyksemme sillä varauksella, että niitä ei tulla käyttämään vastoin maan lainsäädäntöä. Asiakkaden tulee tiedostaa, että kannabiksen siemenet ovat laittomia joissain maissa. Barney's Farm toimittaa siemeniä sillä ehdolla, ettei niitä pyritä viemään maihin, joissa ne ovat laittomia. Kaikki tätä vastaan käyvät toimet ovat tekijän vastuulla, eikä Barney's Farm ole vastuussa tästä. Verkkosivustomme noudattaa Alankomaiden lainsäädäntöä. Siemenet myydään vain matkamuistoiksi, säilytettäväksi ja genetiikan säilömiseksi. Lainsäädännöllinen huomautus: Idättäminen on laitonta useimmissa maissa, ole hyvä ja tarkista oman maasi lainsäädöntö koskien siemeniä, oheistarvikkeita ja muita kannabiskulttuuriin liittyviä tuotteita.

Siirry sivustolle, olen yli 18-vuotiasEn hyväksy