PARHAITEN MYYVäT TUOTTEET UUTUUDET KORKEAN CBD:N LAJIKKEET FEMINISOIDUT SIEMENET AUTOFLOWER SIEMENET REGULAR-SIEMENET OHEISTUOTTEET
ETUSIVU TIETOA BARNEY'SISTÄ KIERTUEELLA ASIAKASPALVELU ARVOSTELUT KANNABISSIEMENTEN VALIKOIMAT FEMINISOIDUT SIEMENET REGULAR-SIEMENET AUTOFLOWER SIEMENET BARNEY'S OHEISTUOTTEET
Trainwreck

TRAINWRECK STRAIN

 
RATING
Mexican Sativa x Thai Sativa x Afghani Indica
33% OFF
VALITSE PAKKAUSKOKO
  • Pahoittelumme, tämä siemen ei ole tällä hetkellä myynnissä.
  • Haluatko meidän lähettävän sähköpostia sinulle, kun tuote palaa valikoimaan?

Trainwreck Kannabiksen siemenetOnko Trainwreck Indica vai Sativa?
Trainwreck kanta Barney's Farmilta on 80% Sativa 20% Indica

Paras tapa säilyttää Trainwreck kannabislajikkeen siemeniä on?
Upensävöitykseksi Trainwreck siemenet, on suositeltavaa säilyttää niitä viileässä ja pimeässä ilmatiiviissä astiassa, ihanteellisesti jääkaapissa asianmukaisella merkinnällä ja päivämäärällä varustettuna, pakastamista välttäen.

Mikä on paras tapa idättää Trainwreck kannabislajikkeen siemeniä?
On olemassauseita tekniikoita itää Trainwreck kannabiksen siemeniä, jos se on sallittua sijainnissasi. Talouspaperimenetelmä on yleinen menetelmä, jossa Trainwreck siemenet asetetaan kostealle talouspaperille ja peitetään toisella kostealla talouspaperilla, jotta ne pysyvät kosteina. Sen jälkeen pidä talouspaperi lämpimässä, pimeässä paikassa ja tarkista se päivittäin varmistaaksesi, että se pysyy kosteana. Kun Trainwreck siemenet ovat itäneet, siirrä ne varovasti multaan tai vastaavaan kasvualustaan.

Mikä on paras lämpötila Trainwreck kannabiksen siementen itämiseen?
Trainwreck kannabiksen siemenet itävät lämpötiloissa 70°F-90°F (21°C-32°C) välillä. Lämpötilat alle 70°F (21°C) ja yli 90°F (32°C) voivat estää tai heikentää terveen itämisen. Matalat lämpötilat viivästyttävät tai jopa pysäyttävät itämisen. Korkeat lämpötilat voivat aiheuttaa huonon itämisen, kasvun hidastumisen tai kääpiöitymisen ja lisäävät myös taimien kuivumisen mahdollisuutta.

Trainwreck Kannabiksen Siemenet kuvaus

Feminisoitu
NORMAALI
Mexican Sativa x Thai Sativa x Afghani Indica
2000 gr/plant
650 gr/m²
60 - 65
SYYSKUU
3rd-4th week
100-150cm
150-300cm
KORKEA
20%
80%
Enimmäkseen sativa
kuvaus
Feminisoitu
NORMAALI
Mexican Sativa x Thai Sativa x Afghani Indica
2000 gr/plant
650 gr/m²
60 - 65
SYYSKUU
3rd-4th week
100-150cm
150-300cm
KORKEA
20%
80%
Enimmäkseen sativa

Vain aikuisille. Sisältöä 18-vuotiaille tai vanhemmille; barneysfarm.com on tarkoitettu vain täysi-ikäisille henkilöille. Alankomaissa täysi-ikäisyyden ikäraja on 18 vuotta. Ole hyvä ja tutustu paikalliseen lainsäädäntöön sekä toimi sen mukaisesti. Me teemme kannabiksen siemeniä sisältävät lähetyksemme sillä varauksella, että niitä ei tulla käyttämään vastoin maan lainsäädäntöä. Asiakkaden tulee tiedostaa, että kannabiksen siemenet ovat laittomia joissain maissa. Barney's Farm toimittaa siemeniä sillä ehdolla, ettei niitä pyritä viemään maihin, joissa ne ovat laittomia. Kaikki tätä vastaan käyvät toimet ovat tekijän vastuulla, eikä Barney's Farm ole vastuussa tästä. Verkkosivustomme noudattaa Alankomaiden lainsäädäntöä. Siemenet myydään vain matkamuistoiksi, säilytettäväksi ja genetiikan säilömiseksi. Lainsäädännöllinen huomautus: Idättäminen on laitonta useimmissa maissa, ole hyvä ja tarkista oman maasi lainsäädöntö koskien siemeniä, oheistarvikkeita ja muita kannabiskulttuuriin liittyviä tuotteita.

Siirry sivustolle, olen yli 18-vuotiasEn hyväksy