PARHAITEN MYYVäT TUOTTEET UUTUUDET KORKEAN CBD:N LAJIKKEET FEMINISOIDUT SIEMENET AUTOFLOWER SIEMENET REGULAR-SIEMENET OHEISTUOTTEET
ETUSIVU TIETOA BARNEY'SISTÄ KIERTUEELLA ASIAKASPALVELU ARVOSTELUT KANNABISSIEMENTEN VALIKOIMAT FEMINISOIDUT SIEMENET REGULAR-SIEMENET AUTOFLOWER SIEMENET BARNEY'S OHEISTUOTTEET
Triple Cheese
Triple Cheese 1Triple Cheese 2Triple Cheese 3Triple Cheese 4Triple Cheese 5
Triple Cheese 6Triple Cheese 7Triple Cheese 8Triple Cheese 9

TRIPLE CHEESE STRAIN

PYSäYTTäKää TUO JUUSTO! MIELTä MULLISTAVA TRIPLAJUUSTOKOKEMUS JUUSTON RAKASTAJALLE

Cup Winner
RATING
Old Cheese x Blue Cheese
VALITSE PAKKAUSKOKO

Triple Cheese Kannabiksen siemenet

TRIPLE CHEESE on risteytys BLUE CHEESE:n ja voimakkaan, alkuperäisen Cheesen (Skunk #1:n fenotyyppi) välillä, jota valikoitiin ja takaisinristeytettiin useiden sukupolvien ajan, tuottaen tämän ihmeellisen lajikkeen. TRIPLE CHEESE on kaikkea mitä halusimme luoda ja vielä enemmän. Mutta odota, ei siinä vielä kaikki; tämä kasvi on helppo kasvattaa ja tuottaa tiiviitä kukintoja, joilla on merkittävän mustikkainen ja ikääntynyttä juustoa muistuttava maku. Kiistattomasti voimakas juuston aromi on pääasiassa tässä lajikkeessa, ja siinä on potkua.Onko Triple Cheese Indica vai Sativa?
Triple Cheese kanta Barney's Farmilta on 20% Sativa 80% Indica

Paras tapa säilyttää Triple Cheese kannabislajikkeen siemeniä on?
Upensävöitykseksi Triple Cheese siemenet, on suositeltavaa säilyttää niitä viileässä ja pimeässä ilmatiiviissä astiassa, ihanteellisesti jääkaapissa asianmukaisella merkinnällä ja päivämäärällä varustettuna, pakastamista välttäen.

Mikä on paras tapa idättää Triple Cheese kannabislajikkeen siemeniä?
On olemassauseita tekniikoita itää Triple Cheese kannabiksen siemeniä, jos se on sallittua sijainnissasi. Talouspaperimenetelmä on yleinen menetelmä, jossa Triple Cheese siemenet asetetaan kostealle talouspaperille ja peitetään toisella kostealla talouspaperilla, jotta ne pysyvät kosteina. Sen jälkeen pidä talouspaperi lämpimässä, pimeässä paikassa ja tarkista se päivittäin varmistaaksesi, että se pysyy kosteana. Kun Triple Cheese siemenet ovat itäneet, siirrä ne varovasti multaan tai vastaavaan kasvualustaan.

Mikä on paras lämpötila Triple Cheese kannabiksen siementen itämiseen?
Triple Cheese kannabiksen siemenet itävät lämpötiloissa 70°F-90°F (21°C-32°C) välillä. Lämpötilat alle 70°F (21°C) ja yli 90°F (32°C) voivat estää tai heikentää terveen itämisen. Matalat lämpötilat viivästyttävät tai jopa pysäyttävät itämisen. Korkeat lämpötilat voivat aiheuttaa huonon itämisen, kasvun hidastumisen tai kääpiöitymisen ja lisäävät myös taimien kuivumisen mahdollisuutta.

Triple Cheese Kannabiksen Siemenet kuvaus

Feminisoitu
NORMAALI
Old Cheese x Blue Cheese
Kutkutteleva kiihotus, kehopilvi, pitkäkestoinen, onnellinen
800 gr/plant
500-600 gr/m²
50 - 55
SYYSKUU
2nd-3rd week
90/100cm
100-110cm
120-150cm
TASAPAINOINEN
80%
20%
Enimmäkseen indica
Juustoinen, yrttisä, makea, hapan, voimakas
Kermajuusto, pistävä
kuvaus
Feminisoitu
NORMAALI
Old Cheese x Blue Cheese
Kutkutteleva kiihotus, kehopilvi, pitkäkestoinen, onnellinen
800 gr/plant
500-600 gr/m²
50 - 55
SYYSKUU
2nd-3rd week
90/100cm
100-110cm
120-150cm
TASAPAINOINEN
80%
20%
Enimmäkseen indica
Juustoinen, yrttisä, makea, hapan, voimakas
Kermajuusto, pistävä

Vain aikuisille. Sisältöä 18-vuotiaille tai vanhemmille; barneysfarm.com on tarkoitettu vain täysi-ikäisille henkilöille. Alankomaissa täysi-ikäisyyden ikäraja on 18 vuotta. Ole hyvä ja tutustu paikalliseen lainsäädäntöön sekä toimi sen mukaisesti. Me teemme kannabiksen siemeniä sisältävät lähetyksemme sillä varauksella, että niitä ei tulla käyttämään vastoin maan lainsäädäntöä. Asiakkaden tulee tiedostaa, että kannabiksen siemenet ovat laittomia joissain maissa. Barney's Farm toimittaa siemeniä sillä ehdolla, ettei niitä pyritä viemään maihin, joissa ne ovat laittomia. Kaikki tätä vastaan käyvät toimet ovat tekijän vastuulla, eikä Barney's Farm ole vastuussa tästä. Verkkosivustomme noudattaa Alankomaiden lainsäädäntöä. Siemenet myydään vain matkamuistoiksi, säilytettäväksi ja genetiikan säilömiseksi. Lainsäädännöllinen huomautus: Idättäminen on laitonta useimmissa maissa, ole hyvä ja tarkista oman maasi lainsäädöntö koskien siemeniä, oheistarvikkeita ja muita kannabiskulttuuriin liittyviä tuotteita.

Siirry sivustolle, olen yli 18-vuotiasEn hyväksy