PARHAITEN MYYVäT TUOTTEET UUTUUDET KORKEAN CBD:N LAJIKKEET FEMINISOIDUT SIEMENET AUTOFLOWER SIEMENET REGULAR-SIEMENET OHEISTUOTTEET
ETUSIVU TIETOA BARNEY'SISTÄ KIERTUEELLA ASIAKASPALVELU ARVOSTELUT KANNABISSIEMENTEN VALIKOIMAT FEMINISOIDUT SIEMENET REGULAR-SIEMENET AUTOFLOWER SIEMENET BARNEY'S OHEISTUOTTEET
Tropicanna Banana
Tropicanna Banana 1Tropicanna Banana 2Tropicanna Banana 3Tropicanna Banana 4Tropicanna Banana 5
Tropicanna Banana 6Tropicanna Banana 7Tropicanna Banana 8Tropicanna Banana 9Tropicanna Banana 10

TROPICANNA BANANA STRAIN

ANNA TäMäN VOIMABANAANIN VIEDä SINUT TOTAALISEN TROOPPISELLE TRIPILLE KOHTI EUFORIAA

 
RATING
Tropicanna x Banana Kush
VALITSE PAKKAUSKOKO

Tropicanna Banana Kannabiksen siemenet

Jälleen yksi erittäin houkutteleva lisä Cali Collectioniimme. Viehättävä trooppinen cocktail raikkaita ja hedelmäisiä makuja, säästelemätöntä tehoa ja erityisen lupaavaa satoisuutta. Tämä ainutlaatuinen hybridi on makea, tahmea, täyteläinen, erittäin voimakas ja jättää kasvattajat haukkomaan henkeä ihmetyksestä näitä korkean suorituskyvyn geenejä kohtaan. Barney's Farm on kesyttänyt tämän sativavoittoisen hybridin (60% sativa, 40% indica) ja koristellut sen aimo ripauksella kimaltelevia, makean trooppiselta tuoksuvia trikomeja. Täydellisesti valmistettu Tropicannan (Girl Scout Cookies x Tangie) liitto Banana Kushin juonteella tuo mukanaan tuulahduksen rauhoittavaa indicaisuutta. Anna hänen pirskahtelevaisen luonteensa ohjata sinut euforisen kuohun ja mysteerien maailmaan. Tropicanna Banana on erittäin kasvukykyinen kasvi, joka osaavissa käsissä kykenee valtavaan tuottoon. Sisätiloissa voit odottaa mittaa 1,1 metriin asti, satoisuuden ollessa 700 g / m2 (65-70 päivän kukinta-ajalla) ja ulkotiloissa mahdollisen satoisuuden ollessa 2 kiloa per kasvi. 22-25 prosentin THC-pitoisuudet takaavat ilmiömäisen terapeuttisen tehon ja innostavat vaikutukset jotka pysyvät kanssasi läpi päivän.Onko Tropicanna Banana Indica vai Sativa?
Tropicanna Banana kanta Barney's Farmilta on 60% Sativa 40% Indica

Paras tapa säilyttää Tropicanna Banana kannabislajikkeen siemeniä on?
Upensävöitykseksi Tropicanna Banana siemenet, on suositeltavaa säilyttää niitä viileässä ja pimeässä ilmatiiviissä astiassa, ihanteellisesti jääkaapissa asianmukaisella merkinnällä ja päivämäärällä varustettuna, pakastamista välttäen.

Mikä on paras tapa idättää Tropicanna Banana kannabislajikkeen siemeniä?
On olemassauseita tekniikoita itää Tropicanna Banana kannabiksen siemeniä, jos se on sallittua sijainnissasi. Talouspaperimenetelmä on yleinen menetelmä, jossa Tropicanna Banana siemenet asetetaan kostealle talouspaperille ja peitetään toisella kostealla talouspaperilla, jotta ne pysyvät kosteina. Sen jälkeen pidä talouspaperi lämpimässä, pimeässä paikassa ja tarkista se päivittäin varmistaaksesi, että se pysyy kosteana. Kun Tropicanna Banana siemenet ovat itäneet, siirrä ne varovasti multaan tai vastaavaan kasvualustaan.

Mikä on paras lämpötila Tropicanna Banana kannabiksen siementen itämiseen?
Tropicanna Banana kannabiksen siemenet itävät lämpötiloissa 70°F-90°F (21°C-32°C) välillä. Lämpötilat alle 70°F (21°C) ja yli 90°F (32°C) voivat estää tai heikentää terveen itämisen. Matalat lämpötilat viivästyttävät tai jopa pysäyttävät itämisen. Korkeat lämpötilat voivat aiheuttaa huonon itämisen, kasvun hidastumisen tai kääpiöitymisen ja lisäävät myös taimien kuivumisen mahdollisuutta.

Tropicanna Banana Kannabiksen Siemenet kuvaus

Feminisoitu
NORMAALI
Tropicanna x Banana Kush
Onnellinen, innostunut, rento
2000 gr/plant
650-750 gr/m²
65 - 70
LOKAKUU
2nd-3rd week
100-110cm
120-180cm
TASAPAINOINEN
40%
60%
Enimmäkseen sativa
Hedelmäinen, banaani, trooppinen
Maanläheinen, pistävä
4
KUUMA & LÄMMIN
kuvaus
Feminisoitu
NORMAALI
Tropicanna x Banana Kush
Onnellinen, innostunut, rento
2000 gr/plant
650-750 gr/m²
65 - 70
LOKAKUU
2nd-3rd week
100-110cm
120-180cm
TASAPAINOINEN
40%
60%
Enimmäkseen sativa
Hedelmäinen, banaani, trooppinen
Maanläheinen, pistävä
4
KUUMA & LÄMMIN

Vain aikuisille. Sisältöä 18-vuotiaille tai vanhemmille; barneysfarm.com on tarkoitettu vain täysi-ikäisille henkilöille. Alankomaissa täysi-ikäisyyden ikäraja on 18 vuotta. Ole hyvä ja tutustu paikalliseen lainsäädäntöön sekä toimi sen mukaisesti. Me teemme kannabiksen siemeniä sisältävät lähetyksemme sillä varauksella, että niitä ei tulla käyttämään vastoin maan lainsäädäntöä. Asiakkaden tulee tiedostaa, että kannabiksen siemenet ovat laittomia joissain maissa. Barney's Farm toimittaa siemeniä sillä ehdolla, ettei niitä pyritä viemään maihin, joissa ne ovat laittomia. Kaikki tätä vastaan käyvät toimet ovat tekijän vastuulla, eikä Barney's Farm ole vastuussa tästä. Verkkosivustomme noudattaa Alankomaiden lainsäädäntöä. Siemenet myydään vain matkamuistoiksi, säilytettäväksi ja genetiikan säilömiseksi. Lainsäädännöllinen huomautus: Idättäminen on laitonta useimmissa maissa, ole hyvä ja tarkista oman maasi lainsäädöntö koskien siemeniä, oheistarvikkeita ja muita kannabiskulttuuriin liittyviä tuotteita.

Siirry sivustolle, olen yli 18-vuotiasEn hyväksy