PARHAITEN MYYVäT TUOTTEET UUTUUDET KORKEAN CBD:N LAJIKKEET FEMINISOIDUT SIEMENET AUTOFLOWER SIEMENET REGULAR-SIEMENET OHEISTUOTTEET
ETUSIVU TIETOA BARNEY'SISTÄ KIERTUEELLA ASIAKASPALVELU ARVOSTELUT KANNABISSIEMENTEN VALIKOIMAT FEMINISOIDUT SIEMENET REGULAR-SIEMENET AUTOFLOWER SIEMENET BARNEY'S OHEISTUOTTEET
Vanilla Kush
Vanilla Kush 1Vanilla Kush 2Vanilla Kush 3Vanilla Kush 4Vanilla Kush 5
Vanilla Kush 6Vanilla Kush 7Vanilla Kush 8Vanilla Kush 9

VANILLA KUSH STRAIN

SYöKSY VANILJANAUTINTOJEN PARIIN TäLLä SUOSITULLA, KOVAA ISKEVäLLä KUSHILLA

Cup Winner
RATING
Afghani Kush x Kashmir
VALITSE PAKKAUSKOKO
  • Pahoittelumme, tämä siemen ei ole tällä hetkellä myynnissä.
  • Haluatko meidän lähettävän sähköpostia sinulle, kun tuote palaa valikoimaan?

Vanilla Kush Kannabiksen siemenet

VANILLA KUSH yhdistää nopeasti kukkivan afghaanikannan uniikkeihin Kashmiristä peräisin oleviin siemeniin, jotka Barney's keräsi 1980-luvun puolivälissä. VANILLA KUSH naittaa indican voiman parhaaseen afghanigenetiikkaan Kashmir-laakson korkeiden vuorien aromeilla. VANILLA KUSH saavuttaa tavanomaisen pituuden puskamaisella kasvulla. Tämä tuottaa reiluja satoja tiiviitä pamppuja, jotka ovat punertavien ja oranssien verhiöiden peittämämät. Kukinnot sen jälkeen ikääntyvät upeiksi nupuiksi, jotka pitävät sisällään villin vaniljan ja männyn tuoksua. Tuloksena on vahva, pitkäkestoinen ja rentouttava pilvi.
20% Sativa 80% IndicaMikä on paras lämpötila Vanilla Kush kannabiksen siementen itämiseen?
Vanilla Kush kannabiksen siemenet itävät lämpötiloissa 70°F-90°F (21°C-32°C) välillä. Lämpötilat alle 70°F (21°C) ja yli 90°F (32°C) voivat estää tai heikentää terveen itämisen. Matalat lämpötilat viivästyttävät tai jopa pysäyttävät itämisen. Korkeat lämpötilat voivat aiheuttaa huonon itämisen, kasvun hidastumisen tai kääpiöitymisen ja lisäävät myös taimien kuivumisen mahdollisuutta.

Vanilla Kush Kannabiksen Siemenet kuvaus

Feminisoitu
NORMAALI
Afghani Kush x Kashmir
Euforia, onnellinen, tyyni, unettava
600 gr/m²
55 - 60
SYYSKUU
3rd-4th week
90/100cm
90/100cm
100cm
TASAPAINOINEN
80%
20%
Enimmäkseen indica
Melassisiirappi, vanilja, makea laventeli, sitrus, maanläheinen
Vanilja, melassi, kukkea, laventeli
kuvaus
Feminisoitu
NORMAALI
Afghani Kush x Kashmir
Euforia, onnellinen, tyyni, unettava
600 gr/m²
55 - 60
SYYSKUU
3rd-4th week
90/100cm
90/100cm
100cm
TASAPAINOINEN
80%
20%
Enimmäkseen indica
Melassisiirappi, vanilja, makea laventeli, sitrus, maanläheinen
Vanilja, melassi, kukkea, laventeli

Vain aikuisille. Sisältöä 18-vuotiaille tai vanhemmille; barneysfarm.com on tarkoitettu vain täysi-ikäisille henkilöille. Alankomaissa täysi-ikäisyyden ikäraja on 18 vuotta. Ole hyvä ja tutustu paikalliseen lainsäädäntöön sekä toimi sen mukaisesti. Me teemme kannabiksen siemeniä sisältävät lähetyksemme sillä varauksella, että niitä ei tulla käyttämään vastoin maan lainsäädäntöä. Asiakkaden tulee tiedostaa, että kannabiksen siemenet ovat laittomia joissain maissa. Barney's Farm toimittaa siemeniä sillä ehdolla, ettei niitä pyritä viemään maihin, joissa ne ovat laittomia. Kaikki tätä vastaan käyvät toimet ovat tekijän vastuulla, eikä Barney's Farm ole vastuussa tästä. Verkkosivustomme noudattaa Alankomaiden lainsäädäntöä. Siemenet myydään vain matkamuistoiksi, säilytettäväksi ja genetiikan säilömiseksi. Lainsäädännöllinen huomautus: Idättäminen on laitonta useimmissa maissa, ole hyvä ja tarkista oman maasi lainsäädöntö koskien siemeniä, oheistarvikkeita ja muita kannabiskulttuuriin liittyviä tuotteita.

Siirry sivustolle, olen yli 18-vuotiasEn hyväksy