PARHAITEN MYYVäT TUOTTEET UUTUUDET KORKEAN CBD:N LAJIKKEET FEMINISOIDUT SIEMENET AUTOFLOWER SIEMENET REGULAR-SIEMENET OHEISTUOTTEET
ETUSIVU TIETOA BARNEY'SISTÄ KIERTUEELLA ASIAKASPALVELU ARVOSTELUT KANNABISSIEMENTEN VALIKOIMAT FEMINISOIDUT SIEMENET REGULAR-SIEMENET AUTOFLOWER SIEMENET BARNEY'S OHEISTUOTTEET
Watermelon Zkittlez
Watermelon Zkittlez 1Watermelon Zkittlez 2Watermelon Zkittlez 3Watermelon Zkittlez 4Watermelon Zkittlez 5
Watermelon Zkittlez 6Watermelon Zkittlez 7Watermelon Zkittlez 8Watermelon Zkittlez 9Watermelon Zkittlez 10

WATERMELON ZKITTLEZ STRAIN

ÄLä MISSAA TäTä FANTASTISTA, VEDEN KIELELLE KIRVOITTAVAA VESIMELONIN JA MAKEAN SITRUKSEN IHASTUTTAVAA HEDELMäISTä JENKKIYHDISTELMää.

 
RATING
Watermelon x Zkittlez
VALITSE PAKKAUSKOKO

Watermelon Zkittlez Kannabiksen siemenet

Watermelon Zkittlez Barney's Farmilta: Tämä ihastuttavan tasapainoinen hybridi ilmentää vahvoja sativa-tyyppisiä kasvutapoja, tehden siitä satoisan tuotantolaitoksen, joidenkin kasvattajien päästessä jopa yli kilon lukemiin per kasvi rakastavalla huolenpidolla! Sisäkasvatuksessa satoisuus on n. 550g/m2. Kun kokeilet tätä kannabismaailman ihanaa ruusua, voit kokea virkistäviä ja erittäin energisoivia vaikutuksia. Kaunis ja tuoksuva Watermelon Zkittlez häikäisee sinut ilahduttavilla vaikutuksillaan, jotka sytyttävät niin kehon kuin sielun. Oikea ilopilleri päivän kiireisiin ja murheisiin. Tämä lajike saa ne katoamaan savuna ilmaan, kuin taikaiskusta. Ennen kun on ehtinyt kulua 63 päivää, tämä kaunotar laukaisee itsensä raketin lailla kukkaan, tuottaen korkeuksiin kohoavia pamppuja, jotka ovat täynnä jokaiselta oksalta roikkuvia nuppuja. 63. päivän kohdalla hän on valmis sinulle. Nenääsi kantautuu unohtumattomia tuoksuja halki kukituksen ja kuivatuksen eri vaiheiden. Watermelonin ilahduttava ja onnellinen vaikutus yhdistettynä meidän upeaan Zkittleziimme luo kerrassaan ihanan ja hedelmäisen kannabiskokemuksen, joka saa sinut palaamaan luokseen uudestaan ja uudestaan.Onko Watermelon Zkittlez Indica vai Sativa?
Watermelon Zkittlez kanta Barney's Farmilta on 45% Sativa 55% Indica

Paras tapa säilyttää Watermelon Zkittlez kannabislajikkeen siemeniä on?
Upensävöitykseksi Watermelon Zkittlez siemenet, on suositeltavaa säilyttää niitä viileässä ja pimeässä ilmatiiviissä astiassa, ihanteellisesti jääkaapissa asianmukaisella merkinnällä ja päivämäärällä varustettuna, pakastamista välttäen.

Mikä on paras tapa idättää Watermelon Zkittlez kannabislajikkeen siemeniä?
On olemassauseita tekniikoita itää Watermelon Zkittlez kannabiksen siemeniä, jos se on sallittua sijainnissasi. Talouspaperimenetelmä on yleinen menetelmä, jossa Watermelon Zkittlez siemenet asetetaan kostealle talouspaperille ja peitetään toisella kostealla talouspaperilla, jotta ne pysyvät kosteina. Sen jälkeen pidä talouspaperi lämpimässä, pimeässä paikassa ja tarkista se päivittäin varmistaaksesi, että se pysyy kosteana. Kun Watermelon Zkittlez siemenet ovat itäneet, siirrä ne varovasti multaan tai vastaavaan kasvualustaan.

Mikä on paras lämpötila Watermelon Zkittlez kannabiksen siementen itämiseen?
Watermelon Zkittlez kannabiksen siemenet itävät lämpötiloissa 70°F-90°F (21°C-32°C) välillä. Lämpötilat alle 70°F (21°C) ja yli 90°F (32°C) voivat estää tai heikentää terveen itämisen. Matalat lämpötilat viivästyttävät tai jopa pysäyttävät itämisen. Korkeat lämpötilat voivat aiheuttaa huonon itämisen, kasvun hidastumisen tai kääpiöitymisen ja lisäävät myös taimien kuivumisen mahdollisuutta.

Watermelon Zkittlez Kannabiksen Siemenet kuvaus

Feminisoitu
NORMAALI
Watermelon x Zkittlez
Mieltä ylentävä, euforisen rentouttava, rauhoittava
1000 gr/plant
500-600 gr/m²
63
SYYSKUU
3rd-4th week
120-140cm
150-200cm
TASAPAINOINEN
55%
45%
Enimmäkseen indica
Hedelmäinen vesimeloni ja rypäleet
Trooppiset hedelmät, makeat marjat
kuvaus
Feminisoitu
NORMAALI
Watermelon x Zkittlez
Mieltä ylentävä, euforisen rentouttava, rauhoittava
1000 gr/plant
500-600 gr/m²
63
SYYSKUU
3rd-4th week
120-140cm
150-200cm
TASAPAINOINEN
55%
45%
Enimmäkseen indica
Hedelmäinen vesimeloni ja rypäleet
Trooppiset hedelmät, makeat marjat

Vain aikuisille. Sisältöä 18-vuotiaille tai vanhemmille; barneysfarm.com on tarkoitettu vain täysi-ikäisille henkilöille. Alankomaissa täysi-ikäisyyden ikäraja on 18 vuotta. Ole hyvä ja tutustu paikalliseen lainsäädäntöön sekä toimi sen mukaisesti. Me teemme kannabiksen siemeniä sisältävät lähetyksemme sillä varauksella, että niitä ei tulla käyttämään vastoin maan lainsäädäntöä. Asiakkaden tulee tiedostaa, että kannabiksen siemenet ovat laittomia joissain maissa. Barney's Farm toimittaa siemeniä sillä ehdolla, ettei niitä pyritä viemään maihin, joissa ne ovat laittomia. Kaikki tätä vastaan käyvät toimet ovat tekijän vastuulla, eikä Barney's Farm ole vastuussa tästä. Verkkosivustomme noudattaa Alankomaiden lainsäädäntöä. Siemenet myydään vain matkamuistoiksi, säilytettäväksi ja genetiikan säilömiseksi. Lainsäädännöllinen huomautus: Idättäminen on laitonta useimmissa maissa, ole hyvä ja tarkista oman maasi lainsäädöntö koskien siemeniä, oheistarvikkeita ja muita kannabiskulttuuriin liittyviä tuotteita.

Siirry sivustolle, olen yli 18-vuotiasEn hyväksy