PARHAITEN MYYVäT TUOTTEET UUTUUDET KORKEAN CBD:N LAJIKKEET FEMINISOIDUT SIEMENET AUTOFLOWER SIEMENET REGULAR-SIEMENET OHEISTUOTTEET
ETUSIVU TIETOA BARNEY'SISTÄ KIERTUEELLA ASIAKASPALVELU ARVOSTELUT KANNABISSIEMENTEN VALIKOIMAT FEMINISOIDUT SIEMENET REGULAR-SIEMENET AUTOFLOWER SIEMENET BARNEY'S OHEISTUOTTEET
Wedding Cake Auto
Wedding Cake Auto 1Wedding Cake Auto 2Wedding Cake Auto 3Wedding Cake Auto 4Wedding Cake Auto 5
Wedding Cake Auto 6Wedding Cake Auto 7Wedding Cake Auto 8Wedding Cake Auto 9Wedding Cake Auto 10

WEDDING CAKE AUTO STRAIN

KOE WEDDING CAKE AUTON VALKEAT KRISTALLISET IHMEET

 
RATING
Wedding Cake x BF Super Auto #1
33% OFF
VALITSE PAKKAUSKOKO

Wedding Cake Auto Kannabiksen siemenet

Laita Barney's Farmin virallinen testikasvattaja Toni13 seurantaan tänään! Tsekkaa hänen lopullinen koekasvatuksensa WEDDING CAKE AUTO – https://cultivandomedicina.com/blog-cultivo-marihuana - https://www.facebook.com/pg/Toni13A/posts/ WEDDING CAKE AUTO: Sokeristen kristallien kuorruttama, kuin herkullinen kakku, meidän mainio WEDDING CAKE AUTO kantaa erittäin huurteista mainetta ja on täydellinen lisä Autoflowering Cali -kokoelmaamme. Tämä Wedding Caken ja meidän BF Super Auto #1:n yhdistelmä ei tule tuottamaan sinulle pettymystä vahvoine Skywalker OG -piirteineen, jotka suovat kasville lisääntyneen vastustuskyvyn tuholaisia ja stressiä vastaan, juurien ollessa räjähtävän täynnä elämää ensimmäisestä pävästä alkaen. Valkoisten, kristallinpeittoisten nuppujen ystävälle WEDDING CAKE AUTO on todellinen herkku. Kasvi on indicapainotteinen (65%) ja täynnä nuppuja, sekä tiuhaan nivelletty. Vain muutama viikko istutuksen jälkeen mehevät, jalokivien lailla kiiltävät nuput alkavat muodostua. Vain 70-75 päivän kuluttua nämä hohtavat, rypäleenmakuiset jättiläismäiset kukinnot ovat pakkautuneet tiiviisti täydelliseen muodostelmaan, valmiina sadonkorjuuseen, kasvin lopullisen korkeuden ollessa 90 cm ja satoisuuden yltäessä jopa 500-750 g/m² asti. THC-tasot ovat testatusti 25%, CBD-tasojen ollessa 2,4%. Pidä varasi, sillä huoleton nautiskelu saattaa lähettää sinut pysäyttämättömään marjanmakuiseen matkaan kohti syvää rentoutumista ja unimaata. Älä missaa tätä historiallista autoflower-mestariteosta Barney's Farmilta.Onko Wedding Cake Auto Indica vai Sativa?
Wedding Cake Auto kanta Barney's Farmilta on 35% Sativa 65% Indica

Paras tapa säilyttää Wedding Cake Auto kannabislajikkeen siemeniä on?
Upensävöitykseksi Wedding Cake Auto siemenet, on suositeltavaa säilyttää niitä viileässä ja pimeässä ilmatiiviissä astiassa, ihanteellisesti jääkaapissa asianmukaisella merkinnällä ja päivämäärällä varustettuna, pakastamista välttäen.

Mikä on paras tapa idättää Wedding Cake Auto kannabislajikkeen siemeniä?
On olemassauseita tekniikoita itää Wedding Cake Auto kannabiksen siemeniä, jos se on sallittua sijainnissasi. Talouspaperimenetelmä on yleinen menetelmä, jossa Wedding Cake Auto siemenet asetetaan kostealle talouspaperille ja peitetään toisella kostealla talouspaperilla, jotta ne pysyvät kosteina. Sen jälkeen pidä talouspaperi lämpimässä, pimeässä paikassa ja tarkista se päivittäin varmistaaksesi, että se pysyy kosteana. Kun Wedding Cake Auto siemenet ovat itäneet, siirrä ne varovasti multaan tai vastaavaan kasvualustaan.

Mikä on paras lämpötila Wedding Cake Auto kannabiksen siementen itämiseen?
Wedding Cake Auto kannabiksen siemenet itävät lämpötiloissa 70°F-90°F (21°C-32°C) välillä. Lämpötilat alle 70°F (21°C) ja yli 90°F (32°C) voivat estää tai heikentää terveen itämisen. Matalat lämpötilat viivästyttävät tai jopa pysäyttävät itämisen. Korkeat lämpötilat voivat aiheuttaa huonon itämisen, kasvun hidastumisen tai kääpiöitymisen ja lisäävät myös taimien kuivumisen mahdollisuutta.

Wedding Cake Auto Kannabiksen Siemenet kuvaus

Feminisoitu
Autoflowering
Wedding Cake x BF Super Auto #1
Rauhallinen, euforinen
180-250 gr/plant
450 – 550 gr/m²
70 - 75
80-100cm
100-120cm
TASAPAINOINEN
65%
35%
Enimmäkseen indica
Kesämarjat
Hedelmäinen
kuvaus
Feminisoitu
Autoflowering
Wedding Cake x BF Super Auto #1
Rauhallinen, euforinen
180-250 gr/plant
450 – 550 gr/m²
70 - 75
80-100cm
100-120cm
TASAPAINOINEN
65%
35%
Enimmäkseen indica
Kesämarjat
Hedelmäinen

Vain aikuisille. Sisältöä 18-vuotiaille tai vanhemmille; barneysfarm.com on tarkoitettu vain täysi-ikäisille henkilöille. Alankomaissa täysi-ikäisyyden ikäraja on 18 vuotta. Ole hyvä ja tutustu paikalliseen lainsäädäntöön sekä toimi sen mukaisesti. Me teemme kannabiksen siemeniä sisältävät lähetyksemme sillä varauksella, että niitä ei tulla käyttämään vastoin maan lainsäädäntöä. Asiakkaden tulee tiedostaa, että kannabiksen siemenet ovat laittomia joissain maissa. Barney's Farm toimittaa siemeniä sillä ehdolla, ettei niitä pyritä viemään maihin, joissa ne ovat laittomia. Kaikki tätä vastaan käyvät toimet ovat tekijän vastuulla, eikä Barney's Farm ole vastuussa tästä. Verkkosivustomme noudattaa Alankomaiden lainsäädäntöä. Siemenet myydään vain matkamuistoiksi, säilytettäväksi ja genetiikan säilömiseksi. Lainsäädännöllinen huomautus: Idättäminen on laitonta useimmissa maissa, ole hyvä ja tarkista oman maasi lainsäädöntö koskien siemeniä, oheistarvikkeita ja muita kannabiskulttuuriin liittyviä tuotteita.

Siirry sivustolle, olen yli 18-vuotiasEn hyväksy