PARHAITEN MYYVäT TUOTTEET UUTUUDET KORKEAN CBD:N LAJIKKEET FEMINISOIDUT SIEMENET AUTOFLOWER SIEMENET REGULAR-SIEMENET OHEISTUOTTEET
ETUSIVU TIETOA BARNEY'SISTÄ KIERTUEELLA ASIAKASPALVELU ARVOSTELUT KANNABISSIEMENTEN VALIKOIMAT FEMINISOIDUT SIEMENET REGULAR-SIEMENET AUTOFLOWER SIEMENET BARNEY'S OHEISTUOTTEET
White Widow XXL
White Widow XXL 1White Widow XXL 2White Widow XXL 3White Widow XXL 4White Widow XXL 5
White Widow XXL 6White Widow XXL 7White Widow XXL 8White Widow XXL 9White Widow XXL 10

WHITE WIDOW XXL STRAIN

EREHTYMäTTöMäT PISTäVäN SKUNKIHTAVAT JA MAUKKAAN MAKEAT AROMIT

 
RATING
Brazilian x South Indian
VALITSE PAKKAUSKOKO

White Widow XXL Kannabiksen siemenet

White Widow XXL Barney's Farmilta. Barney's Farmin White Widow XXL on todellinen Amsterdam-klassikko, jo vuosikymmenten ajan ovat nämä erehtymättömät pistävän skunkihtavat ja herkullisen makeat tuoksut olleet symboli Amsterdamin kaduille ja ikonisille kanaaleille. Tämän legendaarisen lajikkeen kehitys jatkuu, meidän White Widow XXL pitää sisällään brasilialaisen sativan pilven, minkä lisäksi parannellun 75% erittäin pihkaisen etelä-intialaisen indican. White Widow XXL on erittäin muuntumiskykyinen kasvi, joka sopii mainiosti kaikenlaisille olosuhteille ja kasvatusmetodeille, ollen vastustuskykyinen homeelle, tuholaisille ja pärjää hyvin myös kylmemmässä ilmastossa, eli se on suoraan sanottuna sopiva kaikenlaisille kokemustasoille. White Widow kasvaa muodoltaan klassisen indicaiseksi, ollen kompakti ja nopea kasvaja, vahvoine oksineen, jotka muuttuvat puskamaisiksi ja leveiksi kukituksen kohdalla. Sisällä kasvi voi saavuttaa 100-120 cm pituuden, ja ulkona helposti 2 metriä. Kukitusaika sisäkasvatuksessa on 9 viikkoa, ulkokasvatuksessa sadonkorjuu on varhain lokakuussa, suurten, painavien ja erittäin tahmeiden kiinteiden nuppujen puhjetessa oksille, kukintoryppäiden ollessa hiukan sativamaisia, mikä on yksi lajikkeen ainutlaatuisista piirteistä. Ennennäkemätön hartsintuotanto luo paksun peitteen kimaltavia trikomeita, jotka peittävät lähes valkoiset nuput ja kuorruttavat pitkät kirkkaanoranssit emit sekä tummanvihreät pienet sokerilehdet. Tämä Amsterdamin klassikko sisältää eksoottisen terpeeniprofiilin, joka on täynnä pistävää, skunkihtavaa ja makeaa sitruunan tuoksua ja maanläheisiä männyn ja mausteiden makuja.
25% Sativa 75% IndicaMikä on paras lämpötila White Widow XXL kannabiksen siementen itämiseen?
White Widow XXL kannabiksen siemenet itävät lämpötiloissa 70°F-90°F (21°C-32°C) välillä. Lämpötilat alle 70°F (21°C) ja yli 90°F (32°C) voivat estää tai heikentää terveen itämisen. Matalat lämpötilat viivästyttävät tai jopa pysäyttävät itämisen. Korkeat lämpötilat voivat aiheuttaa huonon itämisen, kasvun hidastumisen tai kääpiöitymisen ja lisäävät myös taimien kuivumisen mahdollisuutta.

White Widow XXL Kannabiksen Siemenet kuvaus

Feminisoitu
NORMAALI
Brazilian x South Indian
Luova, pirteä, energinen, puhelias, euforinen
2000 gr/plant
600-700 gr/m²
60 - 65
LOKAKUU
1st-2nd week
100-120cm
100-120cm
150-200cm
TASAPAINOINEN
75%
25%
Enimmäkseen indica
Hedelmäinen, mausteinen mänty
Makea pistävä hedelmäinen mausteinen mänty
4
kuvaus
Feminisoitu
NORMAALI
Brazilian x South Indian
Luova, pirteä, energinen, puhelias, euforinen
2000 gr/plant
600-700 gr/m²
60 - 65
LOKAKUU
1st-2nd week
100-120cm
100-120cm
150-200cm
TASAPAINOINEN
75%
25%
Enimmäkseen indica
Hedelmäinen, mausteinen mänty
Makea pistävä hedelmäinen mausteinen mänty
4

Vain aikuisille. Sisältöä 18-vuotiaille tai vanhemmille; barneysfarm.com on tarkoitettu vain täysi-ikäisille henkilöille. Alankomaissa täysi-ikäisyyden ikäraja on 18 vuotta. Ole hyvä ja tutustu paikalliseen lainsäädäntöön sekä toimi sen mukaisesti. Me teemme kannabiksen siemeniä sisältävät lähetyksemme sillä varauksella, että niitä ei tulla käyttämään vastoin maan lainsäädäntöä. Asiakkaden tulee tiedostaa, että kannabiksen siemenet ovat laittomia joissain maissa. Barney's Farm toimittaa siemeniä sillä ehdolla, ettei niitä pyritä viemään maihin, joissa ne ovat laittomia. Kaikki tätä vastaan käyvät toimet ovat tekijän vastuulla, eikä Barney's Farm ole vastuussa tästä. Verkkosivustomme noudattaa Alankomaiden lainsäädäntöä. Siemenet myydään vain matkamuistoiksi, säilytettäväksi ja genetiikan säilömiseksi. Lainsäädännöllinen huomautus: Idättäminen on laitonta useimmissa maissa, ole hyvä ja tarkista oman maasi lainsäädöntö koskien siemeniä, oheistarvikkeita ja muita kannabiskulttuuriin liittyviä tuotteita.

Siirry sivustolle, olen yli 18-vuotiasEn hyväksy