PARHAITEN MYYVäT TUOTTEET UUTUUDET KORKEAN CBD:N LAJIKKEET FEMINISOIDUT SIEMENET AUTOFLOWER SIEMENET REGULAR-SIEMENET OHEISTUOTTEET
ETUSIVU TIETOA BARNEY'SISTÄ KIERTUEELLA ASIAKASPALVELU ARVOSTELUT KANNABISSIEMENTEN VALIKOIMAT FEMINISOIDUT SIEMENET REGULAR-SIEMENET AUTOFLOWER SIEMENET BARNEY'S OHEISTUOTTEET
White Widow XXL Auto

WHITE WIDOW XXL AUTO STRAIN

TODELLINEN AMSTERDAM-KLASSIKKO BARNEY'S FARMILTA.

 
RATING
Brazilian x South Indian x BF Super Auto #1
VALITSE PAKKAUSKOKO

White Widow XXL Auto Kannabiksen siemenet

White Widow XXL Auto Barney's Farmilta. Todellinen Amsterdam-klassikko Barney's Farmilta, White Widow XXL Auto on nyt saatavilla autoflower-versiona. Tämän legendaarisen lajikkeen kehitys jatkuu, meidän White Widow Auto on ylellinen 70% indicavoittoinen risteytys brasilialaista sativaa ja erittäin pihkaista etelä-intialaista indicaa, asiantuntevasti risteytetty meidän Barney's Farm Super Auto #1:een. White Widow XXL Auto on erittäin muuntumiskykyinen kasvi, joka sopii mainiosti kaikenlaisille olosuhteille ja kasvatusmetodeille, ollen vastustuskykyinen homeelle, tuholaisille ja pärjää hyvin myös kylmemmässä ilmastossa, eli se on suoraan sanottuna sopiva kaikenlaisille kokemustasoille. White Widow XXL Auto on muodoltaan klassinen indica, ekstrakompakti verrattuna feminisoituun versioon, mutta silti ponnekas ja nopea kasvamaan, muuttuen puskamaiseksi ja leveäksi kukkimisen alkaessa. Sisällä se kasvaa 80-90 cm korkeaksi ja ulkona 100-120 cm korkeaksi, saavuttaen kypsyyden 70-75 päivässä siemenestä. Kukkimisen alkaessa isot sativamaiset, painavat ja erittäin tahmeat yhtenäiset nuput puhkeavat sen oksista, ennennäkemättömän hartsituotannon luodessa paksun peitteen kimaltavia trikomeja, jotka peittävät nuput, muuttaen ne melkein valkoisiksi ja kuorruttaen kirkkaanoranssit emit ja ja pienet, tummanvihreät sokerilehdet. Tämä Amsterdamin klassikko sisältää eksoottisen terpeeniprofiilin, joka on täynnä pistävää, skunkihtavaa ja makeaa sitruunan tuoksua ja maanläheisiä männyn ja mausteiden makuja.
30% Sativa 70% IndicaMikä on paras lämpötila White Widow XXL Auto kannabiksen siementen itämiseen?
White Widow XXL Auto kannabiksen siemenet itävät lämpötiloissa 70°F-90°F (21°C-32°C) välillä. Lämpötilat alle 70°F (21°C) ja yli 90°F (32°C) voivat estää tai heikentää terveen itämisen. Matalat lämpötilat viivästyttävät tai jopa pysäyttävät itämisen. Korkeat lämpötilat voivat aiheuttaa huonon itämisen, kasvun hidastumisen tai kääpiöitymisen ja lisäävät myös taimien kuivumisen mahdollisuutta.

White Widow XXL Auto Kannabiksen Siemenet kuvaus

Feminisoitu
Autoflowering
Brazilian x South Indian x BF Super Auto #1
Luova, pirteä, energinen, puhelias, euforinen
180-250 gr/plant
450 – 550 gr/m²
70 - 75
80-100cm
100-120cm
TASAPAINOINEN
70%
30%
Enimmäkseen indica
Pistävä skunkihtava makea sitrus, hedelmäinen, mausteinen mänty
Makea, kirpeä, hedelmäinen, mausteinen mänty
4
Cool, Hot & Temperate
kuvaus
Feminisoitu
Autoflowering
Brazilian x South Indian x BF Super Auto #1
Luova, pirteä, energinen, puhelias, euforinen
180-250 gr/plant
450 – 550 gr/m²
70 - 75
80-100cm
100-120cm
TASAPAINOINEN
70%
30%
Enimmäkseen indica
Pistävä skunkihtava makea sitrus, hedelmäinen, mausteinen mänty
Makea, kirpeä, hedelmäinen, mausteinen mänty
4
Cool, Hot & Temperate

Vain aikuisille. Sisältöä 18-vuotiaille tai vanhemmille; barneysfarm.com on tarkoitettu vain täysi-ikäisille henkilöille. Alankomaissa täysi-ikäisyyden ikäraja on 18 vuotta. Ole hyvä ja tutustu paikalliseen lainsäädäntöön sekä toimi sen mukaisesti. Me teemme kannabiksen siemeniä sisältävät lähetyksemme sillä varauksella, että niitä ei tulla käyttämään vastoin maan lainsäädäntöä. Asiakkaden tulee tiedostaa, että kannabiksen siemenet ovat laittomia joissain maissa. Barney's Farm toimittaa siemeniä sillä ehdolla, ettei niitä pyritä viemään maihin, joissa ne ovat laittomia. Kaikki tätä vastaan käyvät toimet ovat tekijän vastuulla, eikä Barney's Farm ole vastuussa tästä. Verkkosivustomme noudattaa Alankomaiden lainsäädäntöä. Siemenet myydään vain matkamuistoiksi, säilytettäväksi ja genetiikan säilömiseksi. Lainsäädännöllinen huomautus: Idättäminen on laitonta useimmissa maissa, ole hyvä ja tarkista oman maasi lainsäädöntö koskien siemeniä, oheistarvikkeita ja muita kannabiskulttuuriin liittyviä tuotteita.

Siirry sivustolle, olen yli 18-vuotiasEn hyväksy