PARHAITEN MYYVäT TUOTTEET UUTUUDET KORKEAN CBD:N LAJIKKEET FEMINISOIDUT SIEMENET AUTOFLOWER SIEMENET REGULAR-SIEMENET OHEISTUOTTEET
ETUSIVU TIETOA BARNEY'SISTÄ KIERTUEELLA ASIAKASPALVELU ARVOSTELUT KANNABISSIEMENTEN VALIKOIMAT FEMINISOIDUT SIEMENET REGULAR-SIEMENET AUTOFLOWER SIEMENET BARNEY'S OHEISTUOTTEET
Widow Remedy - Regular
Widow Remedy - Regular 1Widow Remedy - Regular 2Widow Remedy - Regular 3Widow Remedy - Regular 4Widow Remedy - Regular 5
Widow Remedy - Regular 6

WIDOW REMEDY - REGULAR STRAIN

ANNA WIDOWIN TEHDä TYöNSä HIEROMALLA KIVUT JA SäRYT POIS

 
RATING
Tijuana Sativa x Kerala India x Afghan
VALITSE PAKKAUSKOKO

Widow Remedy - Regular Kannabiksen siemenet

WIDOW REMEDY luotiin risteyttämällä Tijuanan sativa Keralaan, joka synnytti kauniin sativavoittoisen kasvin, joka kukkii tuottaen korkeat kannabinoidipitoisuudet. Tätä kantaa kehitettiin edelleen ja se yhdistettiin puhtaaseen afghaaniin, lähinnä satoisuuden lisäämiseksi ja kukinta-ajan lyhentämiseksi, mutta mukaan saatiin myös viime käden valikoinnissa kohonneet CBD-arvot. Tämän kolmisuuntaisen risteytystyön lopputuloksena on ainutlaatuinen hybridi, jonka linjaus lähentee Widow-kantaa CBD-lisän kera. WIDOW REMEDY on tehokas hoito kiputiloihin ja unettomuuteen sekä pahoinvoinnin estoon. Sadepäivien morkkikset huojenevat sen huuruissa.Onko Widow Remedy - Regular Indica vai Sativa?
Widow Remedy - Regular kanta Barney's Farmilta on 60% Sativa 40% Indica

Paras tapa säilyttää Widow Remedy - Regular kannabislajikkeen siemeniä on?
Upensävöitykseksi Widow Remedy - Regular siemenet, on suositeltavaa säilyttää niitä viileässä ja pimeässä ilmatiiviissä astiassa, ihanteellisesti jääkaapissa asianmukaisella merkinnällä ja päivämäärällä varustettuna, pakastamista välttäen.

Mikä on paras tapa idättää Widow Remedy - Regular kannabislajikkeen siemeniä?
On olemassauseita tekniikoita itää Widow Remedy - Regular kannabiksen siemeniä, jos se on sallittua sijainnissasi. Talouspaperimenetelmä on yleinen menetelmä, jossa Widow Remedy - Regular siemenet asetetaan kostealle talouspaperille ja peitetään toisella kostealla talouspaperilla, jotta ne pysyvät kosteina. Sen jälkeen pidä talouspaperi lämpimässä, pimeässä paikassa ja tarkista se päivittäin varmistaaksesi, että se pysyy kosteana. Kun Widow Remedy - Regular siemenet ovat itäneet, siirrä ne varovasti multaan tai vastaavaan kasvualustaan.

Mikä on paras lämpötila Widow Remedy - Regular kannabiksen siementen itämiseen?
Widow Remedy - Regular kannabiksen siemenet itävät lämpötiloissa 70°F-90°F (21°C-32°C) välillä. Lämpötilat alle 70°F (21°C) ja yli 90°F (32°C) voivat estää tai heikentää terveen itämisen. Matalat lämpötilat viivästyttävät tai jopa pysäyttävät itämisen. Korkeat lämpötilat voivat aiheuttaa huonon itämisen, kasvun hidastumisen tai kääpiöitymisen ja lisäävät myös taimien kuivumisen mahdollisuutta.

Widow Remedy - Regular Kannabiksen Siemenet kuvaus

REGULAR
NORMAALI
Tijuana Sativa x Kerala India x Afghan
Hermostollinen, rauhoittava, rentouttava, hoivaava, mukava
500-600
55 - 65
SYYSKUU
3rd-4th week
90-110cm
TASAPAINOINEN
40%
60%
Makea, hedelmäinen, kukkea, havuisa
Hedelmäinen, mieto
kuvaus
REGULAR
NORMAALI
Tijuana Sativa x Kerala India x Afghan
Hermostollinen, rauhoittava, rentouttava, hoivaava, mukava
500-600
55 - 65
SYYSKUU
3rd-4th week
90-110cm
TASAPAINOINEN
40%
60%
Makea, hedelmäinen, kukkea, havuisa
Hedelmäinen, mieto

Vain aikuisille. Sisältöä 18-vuotiaille tai vanhemmille; barneysfarm.com on tarkoitettu vain täysi-ikäisille henkilöille. Alankomaissa täysi-ikäisyyden ikäraja on 18 vuotta. Ole hyvä ja tutustu paikalliseen lainsäädäntöön sekä toimi sen mukaisesti. Me teemme kannabiksen siemeniä sisältävät lähetyksemme sillä varauksella, että niitä ei tulla käyttämään vastoin maan lainsäädäntöä. Asiakkaden tulee tiedostaa, että kannabiksen siemenet ovat laittomia joissain maissa. Barney's Farm toimittaa siemeniä sillä ehdolla, ettei niitä pyritä viemään maihin, joissa ne ovat laittomia. Kaikki tätä vastaan käyvät toimet ovat tekijän vastuulla, eikä Barney's Farm ole vastuussa tästä. Verkkosivustomme noudattaa Alankomaiden lainsäädäntöä. Siemenet myydään vain matkamuistoiksi, säilytettäväksi ja genetiikan säilömiseksi. Lainsäädännöllinen huomautus: Idättäminen on laitonta useimmissa maissa, ole hyvä ja tarkista oman maasi lainsäädöntö koskien siemeniä, oheistarvikkeita ja muita kannabiskulttuuriin liittyviä tuotteita.

Siirry sivustolle, olen yli 18-vuotiasEn hyväksy