PARHAITEN MYYVäT TUOTTEET UUTUUDET KORKEAN CBD:N LAJIKKEET FEMINISOIDUT SIEMENET AUTOFLOWER SIEMENET REGULAR-SIEMENET OHEISTUOTTEET
ETUSIVU TIETOA BARNEY'SISTÄ KIERTUEELLA ASIAKASPALVELU ARVOSTELUT KANNABISSIEMENTEN VALIKOIMAT FEMINISOIDUT SIEMENET REGULAR-SIEMENET AUTOFLOWER SIEMENET BARNEY'S OHEISTUOTTEET
Zkittlez OG Auto
Zkittlez OG Auto 1Zkittlez OG Auto 2Zkittlez OG Auto 3Zkittlez OG Auto 4Zkittlez OG Auto 5
Zkittlez OG Auto 6Zkittlez OG Auto 7Zkittlez OG Auto 8Zkittlez OG Auto 9

ZKITTLEZ OG AUTO STRAIN

NAUTI LäNSIRANNIKON GENETIIKASTA MEIDäN ZKITTLEZ OG-RISTEYTYKSEMME KANSSA

 
RATING
Zkittlez x OG Kush x BF Super Auto #1
33% OFF
VALITSE PAKKAUSKOKO

Zkittlez OG Auto Kannabiksen siemenet

Hedelmäiset maut yhdessä arvostetuimman OG:mme kanssa ovat tulleet työstetyksi joksikin, jonka emme uskoneet olevan mahdollista autoflowerien kohdalla. ZKITTLEZ OG AUTO on loistava yhdistelmä upeinta genetiikkaa, joka tuo saataville kosmisen tyyneyden kokemuksen. Uskomattomat aromit pääsevät valloilleen, ja nopeammin kuin huomaatkaan, tulet pitelemään käsissäsi hänen hedelmiään. Vain 70 päivän kasvun jälkeen sinä tulet olemaan haltioissasi tämän autoflower-huipun tuottavuudesta. Tihkuen THC:tä sokerin peittämät nuput ovat ilo pidellä ja ne poistavat kipusi ennen kuin tipahdat erilaiseen, unenomaisempaan ulottuvuuteen. Varmista, ettet missaa tätä yhdysvaltalaisgenetiikan autoflower-muodon erikoisnäytöstä.Onko Zkittlez OG Auto Indica vai Sativa?
Zkittlez OG Auto kanta Barney's Farmilta on 50% Sativa 50% Indica

Paras tapa säilyttää Zkittlez OG Auto kannabislajikkeen siemeniä on?
Upensävöitykseksi Zkittlez OG Auto siemenet, on suositeltavaa säilyttää niitä viileässä ja pimeässä ilmatiiviissä astiassa, ihanteellisesti jääkaapissa asianmukaisella merkinnällä ja päivämäärällä varustettuna, pakastamista välttäen.

Mikä on paras tapa idättää Zkittlez OG Auto kannabislajikkeen siemeniä?
On olemassauseita tekniikoita itää Zkittlez OG Auto kannabiksen siemeniä, jos se on sallittua sijainnissasi. Talouspaperimenetelmä on yleinen menetelmä, jossa Zkittlez OG Auto siemenet asetetaan kostealle talouspaperille ja peitetään toisella kostealla talouspaperilla, jotta ne pysyvät kosteina. Sen jälkeen pidä talouspaperi lämpimässä, pimeässä paikassa ja tarkista se päivittäin varmistaaksesi, että se pysyy kosteana. Kun Zkittlez OG Auto siemenet ovat itäneet, siirrä ne varovasti multaan tai vastaavaan kasvualustaan.

Mikä on paras lämpötila Zkittlez OG Auto kannabiksen siementen itämiseen?
Zkittlez OG Auto kannabiksen siemenet itävät lämpötiloissa 70°F-90°F (21°C-32°C) välillä. Lämpötilat alle 70°F (21°C) ja yli 90°F (32°C) voivat estää tai heikentää terveen itämisen. Matalat lämpötilat viivästyttävät tai jopa pysäyttävät itämisen. Korkeat lämpötilat voivat aiheuttaa huonon itämisen, kasvun hidastumisen tai kääpiöitymisen ja lisäävät myös taimien kuivumisen mahdollisuutta.

Zkittlez OG Auto Kannabiksen Siemenet kuvaus

Feminisoitu
Autoflowering
Zkittlez x OG Kush x BF Super Auto #1
Rauhoittava, keskittynyt, mielialaa kohottava, valpas, onnellinen, rentoutunut
280-350 gr/plant
550 – 650 gr/m²
70 - 75
80-100cm
100-130cm
TASAPAINOINEN
50%
50%
Indica/sativa
Hapanimelä karkki, trooppinen hedelmä, marjaisa, greippi
Makea, trooppinen multa, hedelmäinen, marjaisa, haiseva sitruuna
5
kuvaus
Feminisoitu
Autoflowering
Zkittlez x OG Kush x BF Super Auto #1
Rauhoittava, keskittynyt, mielialaa kohottava, valpas, onnellinen, rentoutunut
280-350 gr/plant
550 – 650 gr/m²
70 - 75
80-100cm
100-130cm
TASAPAINOINEN
50%
50%
Indica/sativa
Hapanimelä karkki, trooppinen hedelmä, marjaisa, greippi
Makea, trooppinen multa, hedelmäinen, marjaisa, haiseva sitruuna
5

Vain aikuisille. Sisältöä 18-vuotiaille tai vanhemmille; barneysfarm.com on tarkoitettu vain täysi-ikäisille henkilöille. Alankomaissa täysi-ikäisyyden ikäraja on 18 vuotta. Ole hyvä ja tutustu paikalliseen lainsäädäntöön sekä toimi sen mukaisesti. Me teemme kannabiksen siemeniä sisältävät lähetyksemme sillä varauksella, että niitä ei tulla käyttämään vastoin maan lainsäädäntöä. Asiakkaden tulee tiedostaa, että kannabiksen siemenet ovat laittomia joissain maissa. Barney's Farm toimittaa siemeniä sillä ehdolla, ettei niitä pyritä viemään maihin, joissa ne ovat laittomia. Kaikki tätä vastaan käyvät toimet ovat tekijän vastuulla, eikä Barney's Farm ole vastuussa tästä. Verkkosivustomme noudattaa Alankomaiden lainsäädäntöä. Siemenet myydään vain matkamuistoiksi, säilytettäväksi ja genetiikan säilömiseksi. Lainsäädännöllinen huomautus: Idättäminen on laitonta useimmissa maissa, ole hyvä ja tarkista oman maasi lainsäädöntö koskien siemeniä, oheistarvikkeita ja muita kannabiskulttuuriin liittyviä tuotteita.

Siirry sivustolle, olen yli 18-vuotiasEn hyväksy